Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

En studerande på EC berättar

Med rätt utbildning är du ett hett byte! Oavsett om du väljer att bli specialist inom programmering, Sharepoint, BIM, CAD eller mjukvaruresting, så får du en utbildning som kommer att göra dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden! Kostnadsfritt, CSN-berättigande och med direkta företagskontakter som oftast leder till jobb. Kan det bli bättre? 

Här kan du läsa vad en av våra studerande säger om EC Utbildning.

Magnus Weidmar, ECMagnus Weidmar valde att sätta jobbet på paus och utbilda sig till Webbutvecklare på EC Utbildning. – Jag har inte ångrat det en dag, bara önskat att jag gjort det tidigare, berättar Magnus.

Hur kom det sig att du sökte till EC?
- När jag researchade EC-utbildning innan jag bestämde mig för att söka läste jag en studentintervju på hemsidan och tänkte, gud vilken cliché, tjejen som blev intervjuad vittnade om gemenskap och stort engagemang från både kursledare och utbildningsledare. Faktum är dock att det stämde väldigt väl in på verkligheten, utbildningen präglas av stöd i alla de former och skolan i sig är verkligen välanpassad för studenter utan programmeringserfarenhet.

Har du fått jobb redan?
- Jag blev erbjuden jobb redan på min första LIA period som jag utförde på företaget. Det är lätt att få jobb om du visar att du har en vilja att utvecklas och ett eget driv. Jag får flera jobberbjudande i veckan på LinkedIn.

Varför tycker man bör gå en utbildning/söka till EC Utbildning?
- Tycker du om att knacka kod, eller vill arbeta med något praktiskt och kreativt, så sök. Detta måste vara den absolut snabbaste vägen till ett jobb där man får jobba praktiskt och kreativt och dessutom till en lön som är riktigt bra jämfört med många andra branscher.

Magnus Weidmar, Studerande EC Utbildning, Webbutvecklare inom .NETLäs mer om EC Utbildning

Gör en intresseamälan


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EC Utbildning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in