Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Karriärsmöjligheterna är många!

Travel Education Centre

Jenny von Porat ville ta ett steg vidare i sin karriär och valde därför att läsa Operation Manager Restaurang (OPM) på Travel Education Centre. Enligt Jenny är karriärsmöjligheterna många efter examen och hon skulle absolut rekommendera utbildningen till andra.
– Jag kommer att satsa hårt på min karriär och drömjobbet är att i framtiden jobba som restaurangchef eller starta eget, berättar Jenny.

Varför valde du att läsa Operation Manager Restaurang på Travel Education Centre?

– För att jag ville vidareutbilda mig och saknade kunskap om företagsekonomi för att kunna gå vidare i min karriär.
Allt annat hade jag redan i bagaget.

Berätta lite kort om din utbildning.

– Utbildning är anpassad för dig som har jobbat eller jobbar inom hotell och restaurang.
Vi läser företagsekonomi, branschkunskap, medieträning, etiskt ledarskap, medarbetarskap etc.

Jenny läser Operation Manager Restaurang på Travel Education CentreHur är lärarna och lokalerna?

– Vi har bra lärare med lång erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. De är väldig engagerad och har mycket kunskap att dela med sig av. Lokalerna är väldigt bra och ligger på Gärdet, så det är enkel att ta sig dit.

Vilka karriärmöjligheter finns efter examen?

– Det finns många karriärmöjligheter efter examen och jag kommer att satsa hårt på min karriär. Just nu jobbar jag som F&B Supervisor på Sheraton Stockholm och det är en fantastisk arbetsplats. Jag skulle vilja vidareutvecklas inom Starwods hotels.

Vilket är ditt drömjobb?

– Mitt drömjobb är att i framtiden jobba som restaurangchef eller öppna ett Bed and Breakfast hotell.

Vad är det roligaste du har gjort under utbildningen?

– Det var att vara med på Svenska Turist galan på Chinateatern och att vara med på efterfesten med mina klasskamrater på Embassador. Mitt bästa minne är att jag har haft chans att få träffa härliga lärare och klasskamrater. I den här branschen är det jätteviktigt att skaffa sig goda relationer och ha ett fungerande nätverk.

Varför skulle du rekommendera utbildningen?

– Jag skulle rekommendera OPM till dem som har jobbat några år inom branschen och som har haft en ledarroll men saknas kunskap om hur man gör till exempel en årsbudget och hur man analyserar risker.

Vilket är ditt bästa råd till en blivande student vid din utbildning?

– Du ska vilja jobba inom restaurangbranschen, gilla att jobba med människor, i detta fall gäster och kunder. Du ska också gilla att ta hand om dina anställda och ge dem rätt verktyg för att de ska känna sig trygga och ta väl hand om restaurangen. Du ska även ha empati och sist men inte minst så ska du brinna för det du gör.




Läs mer om Restaurant Manager / Operations Manager

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Travel Education Centre

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in