Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Yrkeshögskoleutbildningar som leder till jobb!

TUC Yrkeshögskola

Anna Byström och Afshana Hossain har båda valt att utbilda sig på Tranås Utbildningscentrum. Anna arbetar idag som inköpare och Afshana som Tandsköterska. Båda känner de att utbildningarna på Tranås Utbildningscentrum gav dem de kunskaper som behövdes för att få ett arbete som de idag trivs jättebra med!

Anna Byström har studerat utbildningen Produktionslogistik på Tranås Utbildningscentrum och arbetar idag som inköpare.

 

Efter några år av barnledighet kände jag att en vidareutbildning krävdes för att kunna hävda mig på arbetsmarknaden. Eftersom jag tidigare har arbetat med Import och införtullning av gods ville jag bredda min kunskap inom logistik och upptäckte då väldigt lägligt utbildningen Produktionslogistik.

Det finns mycket som har varit bra med denna utbildning. Lärarna har varit både kompetenta och engagerade vilket har underlättat studierna och även gjort att ambitionen att lära mer ökade.

Bäst av allt var ändå den förmånen vi hade då vi fick tillbringa totalt 25 veckor ute på Lärande i Arbete, LIA, på ett företag. De kontakter och det praktiserande av den teori som gåtts igenom innan var oerhört lärorik och viktig.

Under LIA-perioderna fick vi chans att öva oss i att ta fram förbättringsförslag och presentera dem inför ledningsgruppen eller de handledare som utsetts på företagen. LIA-perioderna gav även en förståelse för hur det är att jobba i projektform och hur ett effektivt planeringsarbete bör ske.

Jag trivdes väldigt bra på Tranås Utbildningscentrum. Visst var det intensivt emellanåt men väldigt givande och intressant. Trevligt bemötande av personal och andra studenter har också varit en bidragande orsak till att jag kommer ihåg min studietid där som enbart positiv.

Under utbildningens gång bestämde jag mig för att det var inköpare jag ville jobba som och idag har jag förmånen att arbeta som just inköpare på Jofrab AB i Tranås och har nytta av vad jag lärt mig under utbildningen varje dag. Kontakter och det arbete som jag skapade under mina LIA-perioder ledde till att jag blev erbjuden att söka detta jobb.”

Afshana Hossain har studerat till Tandsköterska på Tranås Utbildningscentrum och arbetar idag på en klinik i Stockholm.

”Jag har alltid velat ha ett yrke som har med tänder att göra. Tandsköterskeyrket passade därför perfekt för mig och jag visste hela tiden att jag skulle trivas. När man jobbar som tandsköterska har man mycket ansvar och är sysselsatt hela tiden, samtidigt som man har väldigt roligt.

Allt har varit perfekt med min utbildning, från alla föreläsningar, anestesi, röntgen till alla lektioner och egna spenderade timmar inne på dentalrummet på Tranås Utbildningscentrum. Tandsköterskeutbildningen på Tranås Utbildningscentrum har verkligen allt och jag lärde mig mer än vad jag hade förväntat mig. Resultatet visades sedan under alla LIA-perioder, hur mycket kunskap man hade i sig från utbildningen. Jag fick mycket beröm från mina olika LIA-kliniker och det enda jag kunde göra var att berömma Tranås Utbildningscentrum för de kunskaperna de förmedlat.

Min första LIA, Lärande i arbete, gjorde jag på Folktandvården i Tranås och den andra på en privatklinik i London. Min tredje LIA var på Folktandvården i Huddinge och den fjärde var på Tandläkarhögskolan i Flemingsberg.

Idag jobbar jag som tandsköterska på Folktandvården Gustavsberg i Stockholm. Jag trivs jättebra på mitt jobb. Alla är jätte trevliga och jag samarbetar med en jättebra tandläkare. Det är nu jag känner och förstår att det var exakt det här jag ville bli. Jag älskar att vara tandsköterska!”Läs mer om TUC Yrkeshögskola

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med TUC Yrkeshögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in