Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Kommunikation i kris och förändring

Affärshögskolan
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
13 veckor
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Kommunikation i kris och förändring, YH-utbildning hos Affärshögskolan

Kommunikation i kris och förändring

Vill du vässa dina kommunikationskunskaper för att kunna driva förändring? Det, och hur du genom internkommunikation kan stötta organisationskulturen vid kris såväl som vardag, får du lära dig i denna utbildning.

Utbilda dig inom kommunikation i kris och förändring och ge dig själv de bästa förutsättningarna för framtidens utmaningar. Utbildningen ger dig verktyg för att kunna hantera mindre förändringar såväl som större, oväntade kriser på bästa möjliga sätt genom rätt och välplanerad kommunikation. 

Utbildningen riktar sig till dig som har en bakgrund inom kommunikation, HR, projektledning, ledarskap eller motsvarande. Kommunikation i kris och förändring är tänkt som en up-skill där du bygger på dina befintliga kunskaper inom kommunikation.

Behovet av mångsidiga kommunikatörer som kan navigera sig i dagens digitala landskap och skapa hållbara kommunikationsstrategier har ökat, och så även behovet av att kunna hantera kriser och förändring genom rätt kommunikation. Företag utmanas att hitta nya arbetssätt i och med digitaliseringen och där är internkommunikationen avgörande. Utbildningen Kommunikation i kris och förändring ger dig insikter och kunskaper för att ställa om, hantera potentiella kriser och förändringar.

Vad är kommunikation i kris och förändring?

För att hantera kriser och genomdriva förändringar i organisationer behövs olika typer av kommunikationsinsatser, för olika målgrupper, i olika kanaler och vid olika tidpunkter. Vi behöver skapa förståelse för krisen eller förändringarna på alla nivåer i organisationen, hur varumärket och kunderna påverkas, vilka förändringar som krävs och skapa långvarigt engagemang som leder ända fram till målen.

Läs mer på affarshogskolan.se.

För mer information om Kommunikation i kris och förändring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Behörighetskrav

  • Grundläggande behörighet (vilket innebär en gymnasieexamen eller motsvarande)
  • 1 års yrkeserfarenhet (heltid) inom kommunikation, HR, projektledning, ledarskap eller motsvarande

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kommunikation i kris och förändring

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Affärshögskolan

Ta steget mot en ny karriär hos Affärshögskolan

Affärshögskolan erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning. Vi har gedigen erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar med mycket goda resultat. Om du är beredd att satsa för att nå dina karriärmål ska du studera hos oss!

Affärshögskolan finns idag på elva orter runt om i landet. Vi låter aktivt arbetsmarknaden påverka innehållet i våra utbildningar och har alltid ett nära samarbete med näringslivet och utbildare med spetskunskap inom sin bransch.

Praktiska utbildningar som förbereder dig inför din kommande yrkesroll

I samtliga YH-utbildningar ingår praktik, eller LIA (lärande i arbete) som det kallas inom yrkeshögskolan. LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att göra dig som studerande så förberedd som möjligt för arbetslivet.

Välkommen till Affärshögskolan!
Vi skapar framtidens företagande.

Visa alla utbildningar med Affärshögskolan

Reportage

Om LIA på Affärshögskolan

Om LIA på Affärshögskolan

Läs mer Affärshögskolan

Alexandra och Anna läser båda på Affärshögskolan och berättar i det här studentreportaget om LIA och varför utbildningarna på Affärshögskolan förbereder de väl inför arbetslivet. Läs mer här!

Publicerat 2015


Kontaktuppgifter till Affärshögskolan

Affärshögskolan

Årstaängsvägen 33
117 43 Stockholm


Affärshögskolan Facebook

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Kommunikation i kris och förändring från Affärshögskolan, fyll i följande uppgifter:

Reportage
Om LIA på Affärshögskolan
Affärshögskolan

Alexandra och Anna läser båda på Affärshögskolan och berättar i det här studentreportaget om LIA och varför utbildningarna på Affärshögskolan förbereder de väl inför arbetslivet. Läs mer här!

Publicerat 2015

Läs mer
Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: