Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Operativ ledare - inriktning Revenue Management

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Melinda Ingvarsson
(5)
En utbildning med bredd, som är applicerbar på många branscher - främst besöksnäringen. Lär dig känna ditt team genom dig själv i din ledarroll. Skapa motivation som ger framgång genom att följa historik, bilda statistik och strategier för att kunna sätta företagets ekonomiska prognos på ett pedagogiskt och hållbart sätt!
Annika Juuso
(5)
Utbildningen var otroligt rolig och lektionerna fulla med intressanta ämnen och humor för att hålla intresset uppe. En perfekt blandning helt enkelt. Fina klasskamrater som blivit vänner för livet. Nu har jag en stor väska full med verktyg som jag direkt kunde använda i min vardag på min arbetsplats. Hade hört innan jag började utbildninge...
Visa mer
JM
(5)
Utbildningen för dig som vill ta nästa steg och utvecklas i din yrkesroll och/eller som ledare. Revenue Management är oerhört berikande och leder till många insikter. Även en bra utbildning för dig som vill utveckla och ta din egna verksamhet till nästa nivå inom besöksnäringen.
Peo Olsson
(5)
En mycket bra utbildning med kompetenta föreläsare och proffsig skola. Det gav mig en mycket stor vetskap och stabilare kunskap om ledarskap och hur jag fungerar som person. Även en större inblick och förståelse hur man måste jobba och vidareutveckla om man bedriver en verksamhet av idag, både affärsmässigt och kostnadseffektivt.
Jose Antonio Queijeiro Ares
(5)
fantastisk utbildning med många nya kunskaper som kompletterade och hjälpte mig att få en ny vinkel av branschen
Lotta
(5)
Ett år som gav mig så ofantligt mycket intellektuellt men även på ett personligt plan. Den gav mig många fina redskap i min roll som ledare. Skapade många fina kontakter och hade ett undervisningsschema som gjorde det enkelt för mig att kombinera med mitt jobb. Skulle vilken dag som helst göra det igen!!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in