Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Operativ ledare - Revenue Management

Akademi Båstad Yrkeshögskola
Sammanfattning
Utbildningstyp: Yh-utbildning
Utbildningsort: Distans
Längd: 150 YH-poäng
Utbildningstakt: 75 %
Studiestöd: Ja
Kommande starter
Distans Sista ansökan
september 2019 
2019-04-14
september 2020 
2020-04-18

Operativ ledare - Revenue Management

Operativledare

Utbildningen ger dig i din yrkesroll som Operativ ledare kompetens att utifrån verksamhetens idé och mål ta lönsamma beslut och leda verksamheten på ett hållbart sätt.

Vad arbetar en Operativ ledare med?

Att jobba som operativ ledare är varierande, roligt, ansvarsfullt och utvecklande. Men samhället förändras konstant vilket gör att det ställs högre krav på yrkesrollen såsom att öka verksamhetens lönsamhet samtidigt som det läggs stort ansvar och ökade krav på personalhantering, omvärldsbevakning, säkerhet och responsible business. Det är viktigt att ha stor ekonomisk förståelse och kunskap inom området Revenue Management som kortfattat innebär att sälja er produkt till rätt kund vid rätt tillfälle. Detta samtidigt som du jobbar för att behålla och attrahera nya medarbetare och skapa ett hållbart ledarskap.

Den ettåriga ledarutbildningen ger dig som mellanchef, med en ansvarsroll på din anläggning eller som har en ambition att nå dit, en möjlighet till att få fördjupad kompetens fart inom ledarskap, försäljning, Ekonomi och Revenue Management där samtliga kurser är viktiga faktorer som bygger och utvecklar verksamheten.

Utbildningens mål är att du ska utveckla kompetens för att leda en avdelning/verksamhet operativt, främst inom logiverksamhet eller en av dess avdelningar. Utbildningen ger dig en stor förståelse om Revenue Management, en metod som bygger på att ta kontroll över efterfrågan och priset för att maximera intäkterna – är en förutsättning för att kunna ta rätt beslut och leda verksamheten.

Hur lång är utbildningen?

Utbildningen pågår under två terminer på trekvartsfart och halvdistans. Detta möjliggör att du som studerar med fördel kan kombinera ditt ordinarie arbete med studier. Utbildningsträffar sker i Båstad vid tio tillfällen under läsåret, träffarna pågår ca tre dagar per gång och sker ungefär var tredje vecka. Mellan träffarna arbetar du med projekt och instuderingsuppgifter på distans både enskilt och i mindre grupper. En dag i veckan utöver utbildningsträffarna bör du avsätta för att klara de krävande men garanterat givande kurserna.

Yrkesrollen som operativ ledare med inriktning Revenue Management ligger helt rätt i tiden!

För mer information om Operativ ledare - Revenue Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan görs via yh-antagning.se och sista ansökningsdag är den 15 april.

Du behöver grundläggande behörighet och yrkeserfarenhet, antingen på tre år på minst halvtidsarbete eller ett och ett halvt år på heltid inom hotell- och logibranschen eller liknande. Om du arbetar inom reception, konterens, housekeeping eller restaurang kan du också söka.

Kursinnehåll

Se vårt faktablad.

Examen & Intyg

Utbildningen är på 150 YH-poäng vilket inte ger någon examen. Det ges ett utbildningsbevis på genomförda kurser när utbildningen är klar.

Kostnader

Utbildningen kostar ingenting och är CSN-berättigad. Utgifter för resor, kost och logi samt kurslitteratur står den studerande för.

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Sök en Yh-utbildning vid Akademi Båstad Yrkeshögskola! Skolan erbjuder inriktningar som ekonomi, turism, försäljning och vård. Samtliga Akademi Båstads Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Utbildningarna är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans. Akademi Båstad Yrkeshögskola...


Läs mer om Akademi Båstad Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Operativ ledare - Revenue Management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Box 1135
269 22 Båstad

Beställ information

För att få mer information om Operativ ledare - Revenue Management via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.