Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Ljud och Musikproducent - Logic Pro

AP Academy
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: 2020-08-17 - Stockholm

Videoreportage

 Ljud och Musikproducent

Ljud och Musikproducent - Logic Pro

Läs till Ljud & Musikproducent under två år!

Ljud & Musikproducent är en tvåårig heltidsutbildning för dig som älskar att skapa musik och vill lära dig möjligheterna som finns inom världen av ljud.

Under denna utbildning får du hands-on kunskaper med hjälp av vår praktiska learning-by-doing approach, möjligheten att testa dina kreativa vingar genom hela utbildningen och chansen att sätta dina gränser på prov med skarpa projekt och uppdrag direkt från musik- och mediabranschen.

Du kommer också att få kompetenserna du behöver för att kunna navigera din framtida arbetsroll, oavsett om du vill bli en självständig entreprenör eller om du vill bygga framtidens ljud & musikbransch i teamet hos något av Sveriges dynamiska ljud & musikbolag.

I denna utbildning jobbar vi projektbaserat med målsättningen att du ska kunna få jobb eller kunna skapa dina egna arbetsmöjligheter direkt efter din examen, och genom att sätta dig direkt i de kreativa branschernas centrum, ger vi dig en möjlighet att bli en del av den content-drivna framtiden.

För mer information om Ljud och Musikproducent - Logic Pro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

1. Läs först grundligt igenom – om utbildningen, utbildningsinnehållet, behörighet och urvalsprocessen. Allt detta kan du hitta här.

2. Skapa ett konto hos yh-antagning.se när ansökan är öppen, via knappen ovan

3. Fyll i dina uppgifter i ansökan och bifoga nödvändiga bilagor

4. Skicka in och följ din ansökan via yh-antagning.se

Vem kan söka?

För att kunna ansöka till denna utbildning så behöver du grundläggande behörighet (vilket innebär gymnasieexamen eller motsvarade). Vi har möjligheten att ge dig en bedömning utifrån dina förutsättningar, så kontakta oss om du vill ansöka utan grundläggande behörighet.

Utbildningen antar totalt 23 studenter. Kommer det in fler behöriga ansökningar än vad utbildningen har platser så sker ett urval. Urvalsgrunderna är betyg och ett särskilt prov. Dessa ger olika poäng och det är totalpoängen som avgör platsen. Ju högre totalpoäng desto högre plats i urvalet.

Om två eller flera resultat är exakt samma, kommer utbildningsplatserna att lottas och registreras i fallande ordning i antagningssystemet yh-antagning.se.

Urval

Om det kommer in fler behöriga ansökningar än vad utbildningen har platser så genomförs ett urval, där ett särskilt prov ingår. Du som är behörig kommer efter att din ansökan är fullständig och granskad att få instruktioner till hur du genomför ditt urvalsprov på yh-antagning.se. Urvalsprovet är i två delar och består av ett webbaserat och skriftligt test samt en inlämning av arbetsprover.

Kursinnehåll

Hela utbildningen är totalt 400 YH-poäng, fördelat på två års heltidsstudier. Dessa 400 YH-poäng innefattar de kurser som du kan läsa mer om nedan:

 • LJUD OCH MUSIKPRODUKTION
 • GRUNDLÅTSKRIVERI OCH KOMPOSITION
 • LJUD OCH MUSIKPRODUKTION - FÖRDJUPNING 1
 • BRANSCHKUNSKAP
 • DIGITALA MEDIER OCH LJUD
 • ENTREPRENÖRSKAP OCH FÖRETAGANDE
 • LJUD OCH MUSIKPRODUKTION - FÖRDJUPNING 2
 • MARKNADSFÖRING
 • MUSIKJURIDIK
 • LÄRANDE I ARBETE
 • EXAMENSARBETE

Studiemedelsberättigad utbildning

‘Ljud och musikproducent’ är en yrkeshögskole-utbildning på heltid som berättigar till studiemedel genom CSN. Dina möjligheter till stöd genom CSN påverkas bland annat av din studiehistorik. Kontakta därför CSN direkt om du vill veta vad som gäller just för dig. Varje studerande och blivande studerande ansvarar själv för allt som har med CSN att göra.

Karriärsmöjligheter

Eftersom utbildningen har en nära samverkan med ditt framtida yrkesliv så får du direkt tillgång till värdefulla kontakter och kommer att ha möjlighet att bygga din karriär som musikproducent, ljuddesigner, musikentreprenör eller mycket mer direkt efter avslutad utbildning. Genom utbildningen får du en bred praktisk erfarenhet av att jobba med många olika typer av projekt, vilket kommer ge dig kompetenser att jobba inom musikbranschen, spelbranschen, filmbranschen och mediabranschen. Samtliga branschen inom vilka ljud och musik har en stor roll, som bara väntas öka.

Vår moderna utbildningsmetod och samtida kursinnehåll gör dig till en stark konkurrent på marknaden, och vi ger dig också verktygen för att kunna skapa egna möjligheter och navigera hinder på din väg ut i arbetslivet.

AP Academy

AP Academy

Följ med oss in i den elektroniska musikens värld. Audio Production Academy erbjuder kurser i musikproduktion för dig som verkligen vill satsa på musiken. Här hittar du musikkursen för dig, oavsett om du vill lära dig producera från grunden eller finslipa...


Läs mer om AP Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ljud och Musikproducent - Logic Pro

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

AP Academy

Fryxellsgatan 4
114 25 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Ljud och Musikproducent - Logic Pro från AP Academy, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: