Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Grundläggande studier i hälsa på ECC - Diploma of Science (Health Studies)

Edith Cowan College
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Perth
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Perth
februari 2020  (Engelska)
juni 2020  (Engelska)
oktober 2020  (Engelska)

Grundläggande studier i hälsa på ECC - Diploma of Science (Health Studies)

På Edith Cowan College (ECC) kan du ta ett Diploma of Science med inriktningen Health Studies vilket introducerar dig till de biologiska, sociala och kulturella elementen som finns i vården. Detta program är utformat så att du kan sedan fortsätta dina studier på Edith Cowan University. Du kan då ta en bachelor i en av följande inriktningar: 

  • Biomedical Science
  • Exercise and Sport Science
  • Nursing
  • Psychology

Detta program passar dig som vill läsa i mindre klasser. Det betyder att även du som har relativt dåliga betyg kan söka till den här utbildningen. Du kan använda din diploma för att sedan gå direkt in i år 2 på en 3-årig  bachelor på Edith Cowan University om du vill läsa vidare.

Så ansöker du

För att bli antagen till Edith Cowan College ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5.

Edith Cowan College

Edith Cowan College

Utbildningar som ger en bra start

Edith Cowan College (tidigare Perth Institute of Business and Technology) ger dig en bred grund att stå på innan du ger dig ut i arbetslivet eller väljer att studera vidare mot en universitetsexamen. Colleget delar campus med Edith Cowan University i soliga...


Läs mer om Edith Cowan College och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundläggande studier i hälsa på ECC - Diploma of Science (Health Studies)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Edith Cowan College

10 injune way
joondalup

Beställ information

För att få mer information om Grundläggande studier i hälsa på ECC - Diploma of Science (Health Studies) via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.