Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Higher Education Certficiate in Creative Music Production

Institute of Contemporary Music Performance
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
London
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: september 2020 - London

Higher Education Certficiate in Creative Music Production

Detta ettåriga certfikat i Creative Music Production är en mycket praktisk kurs avsedd för dig som vill börja en karriär som professionell musikproducent. Under ett år guidar ICMP dig genom en spännande personlig resa där du kommer att utforska världen av musikproduktion för live, studio och digital musik.

Lektioner äger rum i ICMP:s högteknologiska Mac-labb, 24-spåriga inspelningsstudio och deras dedikerade undervisningsutrymmen, med hjälp av programvara som är av industristandard. Dina handledare för musikproduktion kommer att utbilda dig i program som Pro Tools, Logic Pro och Ableton Live, så att du kommer du att kunna använda dem effektivt i en professionell miljö när du avslutat kursen.

I slutet av din kurs ​​har du fått en stark förståelse för de praktiska delarna av musikproduktion och inspelning, samt en fast uppfattning om hur musikbranschen fungerar och musikens plats genom historien. Du kommer också ha goda nätverkskunskaper och en bra lista med kontakter för att komma igång i musikbranschen.

Så ansöker du

För att bli antagen till ICMP ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

Personlig utbildning i musikindustrins hjärta

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar om...


Läs mer om Institute of Contemporary Music Performance och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Higher Education Certficiate in Creative Music Production

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

Beställ information

För att få mer information om Higher Education Certficiate in Creative Music Production via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.