Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Testa på inredning, modedesign, marknadsföring och grafisk design One Year Course in Global Design

Istituto Europeo di Design Spanien
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Barcelona
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: september 2020 - Barcelona

Testa på inredning, modedesign, marknadsföring och grafisk design One Year Course in Global Design

Om du gillar design men är osäker vilket område du vill fokusera på, kan du gå denna ettåriga kurs i Global Design. Du får testa på product, interior, fashion och graphic design så väl som hur det är att jobba med marknadsföring och reklam. 

Du får dessutom skapa din personliga portfolio som du sedan kan använda för att söka jobb eller för ansökan till ett universitet.

För mer information om Testa på inredning, modedesign, marknadsföring och grafisk design One Year Course in Global Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till IED Spanien ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Utbildningarna börjar från grunden men går sedan snabbt upp på en högre nivå. Du kommer dock att ha nytta av alla förkunskaper du har inom design då många av utbildningarna håller ett ganska högt tempo. En del studenter rekommenderar t.ex. att man har förkunskaper inom teknisk ritning (inredning) eller modeskissning (fashion).
För att bli antagen till Bachelor-utbildningarna behöver du göra ett intagningsprov på plats på IED i Spanien, därför är det viktigt att du söker i tid. Kontakta oss för mer information.
För utbildningar som är kopplade till IED:s partneruniversitet Westminister University (3-4 åriga utbildningar) behöver du även göra ett IELTS-test.

Istituto Europeo di Design Spanien

Istituto Europeo di Design Spanien

Mycket uppskattade designlärare

Istituto Europeo di Design Spanien är den spanska delen av Istituto Europeo di Design som grundades 1966 i Milano. Skolan anses vara en av världens ledande högskolor inom ämnen som Fashion Design, Fashion Marketing & Management, Fashion Communication, Product Design, Interior...


Läs mer om Istituto Europeo di Design Spanien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Testa på inredning, modedesign, marknadsföring och grafisk design One Year Course in Global Design

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Istituto Europeo di Design Spanien

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Testa på inredning, modedesign, marknadsföring och grafisk design One Year Course in Global Design från Istituto Europeo di Design Spanien, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.