Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom matlagningskonst sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som sin arbetsplats. Här tränas framtidens stjärnkockar till att utmärka sig från mängden i en krävande och föränderlig bransch. Le Cordon Bleus ”Le Grande Diplôme” är skolans tyngsta diplom och anses av den kulinariska världen vara en av de mest fullvärdiga utbildningarna i fransk matlagningsteknik. I England finns Le Cordon Bleu i en av världens gastronomiska huvudstäder London sedan 1931.

Ökat intresse för matlagning

Idag är matlagningsintresset större än någonsin, inte minst tack vare alla matlagningsprogram med bland annat engelsmännen Gordon Ramsey och Jamie Oliver. Det ökande intresset för att lära sig matlagningens konst gör att konkurrensen inom branschen också blir tuffare. Ett diplom från den här erkända kockskolan utmärker dig från andra. Eller som Le Cordon Bleu själva säger: ”Le Cordon Bleu means excellence in anyone´s language”.

Universitetet ligger mitt i London

Le Cordon Bleus mysiga campus har ett svårslaget läge bredvid British Museum. Till Le Cordon Bleu vallfärdar studenter från hela världen och över 70 olika nationaliteter i åldrarna 18 till 60 år studerar här. Mixen av studenter skapar en unik och inspirerande miljö som ger dig en rik upplevelse. Kockarna som undervisar på Le Cordon Bleu är universitetets stolthet och har rekryterats från några av världens finaste kök. De brinner för att träna den framtida generationens stjärnkockar.


För mer information om Le Cordon Bleu London, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Le Cordon Bleu London

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu London

le cordon bleu
london

Beställ information

För att få mer information från Le Cordon Bleu London, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.