Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Utbildningen för dig som vill jobba med inredning - Diploma of Interior Design and Decoration

TAFE International Western Australia
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Perth
2 år
Heltid
Delvis
Engelska
Startdatum: februari 2020 - Perth

Utbildningen för dig som vill jobba med inredning - Diploma of Interior Design and Decoration

Om du är intresserad av inredning kan detta diplom vara något för dig. På TIWA får du lära dig grunderna för hur man bäst inreder och dekorerar allt från butiker, hotell och företag till hem och institutioner. 

Du kommer ta fram och jobba på klientuppdrag. Du får fördjupa dig i färg, belysning, möblering och material. Dessutom kommer du lära dig programmen man använder för att illustrera designförslag.

För mer information om Utbildningen för dig som vill jobba med inredning - Diploma of Interior Design and Decoration, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till TAFE International Western Australia ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 71/197/530 eller en IELTS-examen med minst 5.5.

TAFE International Western Australia

TAFE International Western Australia

Praktiska utbildningar som ger jobb

TAFE International Western Australia (TIWA) erbjuder prisvärda, praktiska och yrkesinriktade diplomutbildningar i Perth och på andra orter i Western Australia. Det finns 11 olika campus varav fyra är placerade i Perth. Här studerar du i sol och värme i en...


Läs mer om TAFE International Western Australia och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Utbildningen för dig som vill jobba med inredning - Diploma of Interior Design and Decoration

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

TAFE International Western Australia

Beställ information

För att få mer information om Utbildningen för dig som vill jobba med inredning - Diploma of Interior Design and Decoration via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.