Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Diploma of Business – Digital Marketing – 1 år

The Left Bank School
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Melbourne, Sydney
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Melbourne
mars 2020  (Engelska)
juli 2020  (Engelska)
november 2020  (Engelska)
Sydney
mars 2020  (Engelska)
juli 2020  (Engelska)
november 2020  (Engelska)

Diploma of Business – Digital Marketing – 1 år

Vill du bli proffs på digital marknadsföring? 

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med digital marknadsföring i framtiden. Skolan har utformat sin Digital Marketing-utbildning för att passa studenter som vill ha en praktisk utbildning med nära koppling till branschen. Du kommer få lära dig av yrkesverksamma lärare som är aktiva i branschen och som jobbar med varumärken som exempelvis MTV, Sony music, Universal Music, PlayStation Australia, Virgin Media UK.

För att studenter på The Left Bank School ska få insikt i hur marknadsföringsbranschen fungerar i praktiken har de skapat ett Client-Connect program för företag och organisationer. Företagen får här möjlighet att lämna in en beskrivning av sitt företag, sin nuvarande digitala marknadsföringsstrategi och deras mål för framtiden för att få hjälp av studenter på Left Bank School. Studenterna får som en del av utbildningen i uppgift att lösa företagets utmaningar och ge förslag på hur stärka deras digitala närvaro och marknadsföringsstrategi. Studenternas konkreta förslag presenteras för företaget som ger feedback. Om studenternas strategi får godkänt sammankopplas studenten och företaget och studenten har då möjlighet att arbeta vidare på projektet tillsammans med företaget. Detta ger studenter unika erfarenheter från branschen redan under utbildningen.

Så ansöker du

För att bli antagen till The Left Bank School i Sydney eller Melbourne ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5 (ingen del under 5.0) eller en visa upp ett TOEFL-test med minst 62 (minst 14 i varje delprov).

The Left Bank School

The Left Bank School

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

The Left Bank School i Sydney och Melbourne i Australien är specialiserade inom Digital Marketing, SEO, Content och Sociala Medier. The Left Bank School är en del av den ledande kreativa och digitala skolan Academy of Information Technology som har utbildat studenter från hela världen...


Läs mer om The Left Bank School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diploma of Business – Digital Marketing – 1 år

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Left Bank School

2/7 kelly street
ultimo


Beställ information

För att få mer information om Diploma of Business – Digital Marketing – 1 år via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.