Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Åre Vildmark och Äventyrsguide

Campus Åre
Sammanfattning
Yh-utbildning
Åre
Heltid
CSN-berättigad

Åre Vildmark och Äventyrsguide

Vildmarklogga

Vildmarkkanot  Vildmarkisklättring

Åre Vildmarks och Äventyrsguide


Vill du dessutom dela med dig av din erfarenheter och leda andra i deras äventyr? Då är detta en utbildning för dig. Åre vildmark och äventyrsguide är en gedigen yrkeshögskoleutbildning som grundar sig på branschbehov och där en stor del av utbildningen är förlagd till företag. Det ger dig praktiska kunskaper och erfarenheter som gör att du kan leda människor i naturen på ett säkert och trevligt sätt. Du blir säker för att kunna leda andra. Du har under utbildningen goda möjligheter att skapa dig ett eget nätverk inom branschen.

Utbildningen syftar till att du ska bli vildmark- och äventyrsguide. Vi tänker oss att du efter utbildningen jobbar som guide/instruktör/organisatör inom natur och friluftsliv, som säkerhetsansvarig eller med skadeomhändertagande i terräng, i ledande befattning vid friluftsliv och upplevelser. Utöver ledarskap och friluftsliv behöver du också en god förstelse för entreprenörsrollen i branschen. Upplevelseturism är en bransch som växer både i landet och internationellt, vi gör dig redo!

Vill du dela med dig av din erfarenheter och leda andra i deras äventyr? Då är detta en utbildning för dig. Åre vildmark och äventyrsguide är en gedigen yrkeshögskoleutbildning som grundar sig på branschbehov och där en stor del av utbildningen är förlagd till företag. Det ger dig praktiska kunskaper och erfarenheter som gör att du kan leda människor i naturen på ett säkert och trevligt sätt. Du blir säker för att kunna leda andra. Du har under utbildningen goda möjligheter att skapa dig ett eget nätverk inom branschen

Utbildningen syftar till att du ska bli vildmark- och äventyrsguide. Upplevelseturism är en bransch som växer både i landet och internationellt. Nya kundgrupper söker sig till fjäll och naturupplevelser men de har inte kunskap om hur man vistas ute, hur man rör sig i terrängen på ett säkert sätt och de efterfrågar guider som kan leda och visa.

Välkommen till Åre Vildmarks och Äventyrsguide

Jonas Brunnemyr
Utbildningsledare, Åre Vildmarks och Äventyrsguide

För mer information om Åre Vildmark och Äventyrsguide, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Campus Åre

Campus Åre

  Campus Åre Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Du hittar...


Läs mer om Campus Åre och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Åre Vildmark och Äventyrsguide

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Åre

Kurortsvägen 20
837 51 Åre

Beställ information

För att få mer information om Åre Vildmark och Äventyrsguide via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.