Åre Vildmarksutbildning

Campus Åre
Sammanfattning
YH-utbildning
Åre
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: september 2023 - Åre

Om utbildningen

Vildmarkkanot  Vildmarkisklättring

Åre Vildmarksutbildning

VILL DU ARBETA I NATUREN MED ÄVENTYR?

Vill du dessutom dela med dig av dina erfarenheter och leda andra i deras äventyr? Då är detta en utbildning för dig. Åre vildmark och äventyrsguide är en gedigen yrkeshögskoleutbildning som grundar sig på branschbehov och där en stor del av utbildningen är förlagd till företag. Det ger dig praktiska kunskaper och erfarenheter som gör att du kan leda människor i naturen på ett säkert och trevligt sätt. Du blir säker för att kunna leda andra. Du har under utbildningen goda möjligheter att skapa dig ett eget nätverk inom branschen.

Utbildningen syftar till att du ska bli vildmark- och äventyrsguide. Vi tänker oss att du efter utbildningen jobbar som guide/instruktör/organisatör inom natur och friluftsliv, som säkerhetsansvarig eller med skadeomhändertagande i terräng, i ledande befattning vid friluftsliv och upplevelser. Utöver ledarskap och friluftsliv behöver du också en god förståelse för entreprenörsrollen i branschen. Upplevelseturism är en bransch som växer både i landet och internationellt, vi gör dig redo!

Vi tänker oss att du efter utbildningen jobbar som guide/instruktör/organisatör inom natur och friluftsliv, som säkerhetsansvarig eller med skadeomhändertagande i terräng, i ledande befattning vid friluftsliv och upplevelser.

Utbildningen är totalt 60 veckor lång. En viktig samarbetspartner i utbildningen är Fjällsäkerhetsrådet som tillsammans med Campus Åre och Åre Vildmarksutbildning säkerställer att vi kan erbjuda alla studenter möjligheten att genomföra Fjälledarnormen. En oerhört viktig ingrediens i en vildmarksguides utbildning

Du hittar mer information på vår hemsida: campusare.se
Följs oss på instagram: @arevildmarksutbildning

Välkommen att söka till Åre Vildmarksutbildning!

Jonas Brunnemyr
Utbildningsledare
campusare.se

För mer information om Åre Vildmarksutbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Campus Åre

Campus Åre

Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Du kan läsa mer på...


Läs mer om Campus Åre och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Åre Vildmarksutbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Åre

Kurortsvägen 20
837 51 Åre

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Åre Vildmarksutbildning från Campus Åre, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.