Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Event Manager

Campus Åre
Sammanfattning
Utbildare: Campus Åre
Utbildningstyp: Yh-utbildning
Utbildningsort: Åre
Längd: 2 år
Utbildningstakt: Heltid, platsbunden
Studiestöd: CSN-bidrag
Gå vidare till: Utbildningens hemsida

Event Manager

 Eventlogga

Eventscen  EventWC


Åre Event & Project manager
är en tvårig utbildning. Det är en utbildning som leder till arbete inom den växande eventbranschen som finns inom sport, musik, festivaler, företagsevent marknadskommunikation. Det är en utbildning som utvecklats för att motsvara den kompetens som efterfrågas.

Under de 15 år som eventutbildningen funnits har kravbilden ökat på studenterna efter avslutad utbildning. Det ställs större krav på professionalitet och krav på att de ska kunna ta personalansvar och leda arbetet i projektgrupper. Det ställs också högre krav ifrån beställaren, både ekonomiska och administrativa. Kunden vill i dag se en utvärdering av sin satsning, se att deras pengar placeras "på rätt sätt" s.k. ROI (return of investment)

"Yrkeshögskolan ska utbilda spetskompetens för en föränderlig arbetsmarknad. Vi har under flera år velat fördjupa utbildningen då näringen har efterlyst detta, det är fantastiskt roligt att vi nu har fått genomslag på detta hos myndigheten, säger utbildningsledare Anita Nässlander som medverkat i utbildningen sedan starten"

Åre är den perfekta platsen för att läsa event. I Åre och Jämtland sker årligen nationella och internationella stora event att studera och skolan jobbar tight tillsammans med flera utav dem.

Varje år i slutet av augusti antas 25 studenter till Eventmanager, vanligtvis är det ca 100 sökande ifrån hela landet. Under hösten varvas terori med praktiska inslag och under senvåren/sommaren ligger den första LIAn. År två ägnas åt teori under hösten och LIA under våren. 

Välkommen till Åre Event Manager

Anita Nässlander
Utbildningsledare, Åre Event Manager

För mer information om Event Manager, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Campus Åre

Campus Åre

  Campus Åre Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Du hittar...


Läs mer om Campus Åre och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Event Manager

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Åre

Kurortsvägen 20
837 51 Åre

Beställ information

För att få mer information om Event Manager via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.