Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Event & Project Manager

Campus Åre
Sammanfattning
Yh-utbildning
Åre
2 år
Heltid, platsbunden
CSN-berättigad
Startdatum: 2019-08-26 - Åre

Event & Project Manager

 Eventlogga

Eventscen  EventWC


Åre Event & Project manager
är en tvåårig utbildning. Det är en utbildning som leder till arbete inom den växande eventbranschen som finns inom sport, musik, festivaler, företagsevent marknadskommunikation. Det är en utbildning som utvecklats för att motsvara den kompetens som efterfrågas.

Under de 17 år som eventutbildningen funnits har kravbilden ökat på studenterna efter avslutad utbildning. Det ställs större krav på professionalitet och krav på att de ska kunna ta personalansvar och leda arbetet i projektgrupper. Det ställs också högre krav ifrån beställaren, både ekonomiska och administrativa. Kunden vill i dag se en utvärdering av sin satsning, se att deras pengar placeras "på rätt sätt" s.k. ROI (return of investment)

Proffs på event
"Yrkeshögskolan ska utbilda spetskompetens för en föränderlig arbetsmarknad. Vi har under flera år velat fördjupa utbildningen då näringen har efterlyst detta, det är fantastiskt roligt att vi nu har fått genomslag på detta hos myndigheten."

Vill du driva projekt och event är detta din utbildning. I nära samverkan med de stora tävlingar och event som sker i Åre och Östersund har du goda möjligheter att skaffa dig erfarenheter och kompetens för att driva egna event i framtiden. Vi håller till i lokaler på gångavstånd från Åres stora event. Event som sker året om med tyngdpunkt på vintern.

En "Event Manager ska kunna initiera, planera och genomföra lönsamma event i egen regi, eller på uppdrag" som det står i utbildningsplanen.

För att lyckas med detta innehåller utbildningen flera nyskapande ämnesområden såsom "event design", "event och destinationskunskap", men även "affärsekonomi", "arbetsledning och ledarskap" samt naturligtvis "projektledning för event".

En viktig del i utbildningen är den arbetsplatsförlagda delen som skapar stora möjligheter till lärande men också ger studenterna en chans att skapa sig egna kontaktnät.

Välkommen till Åre Event & Project Manager


Mattias Grapenfelt
Utbildningsledare, Åre Event & Project Manager

För mer information om Event & Project Manager, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Campus Åre

Campus Åre

  Campus Åre Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Du hittar...


Läs mer om Campus Åre och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Event & Project Manager

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Åre

Kurortsvägen 20
837 51 Åre

Beställ information

För att få mer information om Event & Project Manager via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.