Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Att studera på Campus i12

Campus i12 är en liten skola med stora möjligheter. Vi ger de studerande fri tillgång till lokaler och utrustning dygnet runt för att de ska kunna bli så bra som möjligt.

Skolan ligger i två före detta kasernhus med vackra omgivningar och trevliga lokaler. Varje hus och våning har en köksdel där det går att äta sin lunch och det finns tillgång till mikrovågsugnar och kylskåp.

Våra studerande är drivna och engagerade och de får gärna göra egna projekt på sidan om skoluppgifterna. Det kan vara filmer, modeller osv. Mycket av arbetet är praktiskt och många arbeten görs i grupp.

Hur kan en skolvecka se ut?

Antalet dagar med föreläsning/handledning varierar beroende på utbildning. Visuella effekter har i snitt två dagar per vecka, visualiseringsutbildningarna inom arkitektur och inredning har fyra dagar, behandlingspedagogerna tre dagar och IT-Säkerhetstekniker har två och en halv dag.

Dagarna varvas med föreläsningar, handledning och eget arbete. Föreläsarna arbetar ofta i branschen och kommer hit för både kortare och längre tid. De har aktuella kunskaper - alltså den kompetens som branschen och industrin efterfrågar just nu. Ofta går föreläsaren igenom ett moment och sedan får de studrande arbeta med en uppgift under handledning.

Dagar utan föreläsningar innebär självstudier. Vi ser gärna att de studerande arbetar på skolan eftersom där finns andra studerande och möjligheter att hjälpa och lära varandra. På skolan finns också de relevanta programvaror som behövs.

Redovisning av projekt; resultaten redovisas inför de andra i klassen (och ibland även branschfolk eller andra klasser) och får feedback.

Upplägg och planering

Vi använder lärplattformen PingPong. Där kan de studerande se aktuella kurser och information om vilka moment som krävs för att klara av kursen. Uppgifterna laddas även upp där och vi arbetar alltid med deadlines. På lärplattformarna finns även schema, kontakter med mera.

Scheman kan ändras och vi räknar med att våra studerande ser vardagar som arbetsdagar då man skall vara på skolan.

Föreläsningstiderna är oftast kl 8-16 men andra tider kan förekomma i specialfall.


För mer information om Campus i12, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort
Behandlingspedagog NPF Eksjö
Visualisering - Arkitektur Eksjö
Visualisering - Rum, Inredning och Produkter Eksjö

Visa alla

Öppet hus

SAVE THE DATE Öppet hus Visualisering 21 mars 2020

Mer information kommer i början av 2020!

SAVE THE DATE Öppet hus Behandlingspedagog NPF 20 mars 2020

Mer information kommer i början av 2020!

Facebook Campusi20

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Campus i12

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus i12

Kaserngatan 24 A
575 35 Eksjö

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 54 recensioner.

Rickard
(4)
Jag går just nu på IAA i Eksjö med inriktning 3D. Jag började för ca en månad sen och trivs jättebra. Utbildningen gör verkligen att man får en inblick i hur arbetet med 3d och film fungerar. Man får en väldigt stor kontakt med branchen då de flesta föreläsare kommer direkt från arbetslivet vilket också öppnar dörrar för senare praktik och ev...
Visa mer
Anders Johannesson
(4)
Började på IAA i eksjö för en dryg månad sen, jag läser 3D visualisering och mitt första intryck är mycket positivt. vi har hittils haft mycket intressanta och inspirerande föreläsningar av folk inom branschen. kursupplägget känns helt rätt i min mening och jag ser verkligen fram emot mina 2år här på IAA www.iaa.se
Jenny ALO
(4)
Det är ett mycket intressant ämne som öppnar möjligheter i hela världen. Fler och fler kommer behöva sig av DD Formbestämmare oavsätt hur smått ett företag började. Det är roligt och kreativt! Läs...!
Beställ information

För att få mer information om Campus i12 via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,1)
Baseras på 54 recensioner.