Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Amazon AWS

Campus Mölndal
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
60 yhp
Heltid
CSN-berättigad
Svenska
Distans
Startdatum: 2021-01-25 - Distans
Sista ansökan: 2020-12-06
amazon AWS

Amazon AWS

Fler och fler företag går över till datalagring i molnet. Efterfrågan på specialister inom cloud är stort och Amazon AWS är en av de största molnplattformarna på marknaden just nu.

Utbildningen är utformad på ett sådant sätt att den studerande förbereds för att klara certifieringsprovet AWS Certified Solution Architect, Associate.

Studieform Distans med två fysiska träffar per vecka, sen eftermiddag eller kväll.

Antal veckor 12 veckor

YH-poäng 60 

För mer information om Amazon AWS, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav

För tillträde till utbildningen ställs utöver grundläggande behörighet krav på minst 12 månaders arbetslivserfarenhet eller eftergymnasiala studier inom systemadministration, IT-infrastruktur, Linux, Windows med PowerShell eller systemutveckling/programmering.

Behörighet

Du är behörig att läsa den här utbildningen om du saknar de kunskaper utbildningen syftar att ge och bedöms kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Hur ansöker jag?

Vi kommer inom kort att öppna upp för att ta emot ansökningar. Till dess kan du skicka in en intresseanmälan till Sara Wickenberg via e-post, så kontaktar vi dig så snart ansökan öppnat.

Kursinnehåll

Linux och grundläggande systemadministration (10 yhp)

Syftet med kursen är att ge grundläggande kunskaper inom IT-infrastruktur kopplat till system/applikationsutveckling. De studerande lär sig att i Linux designa den infrastruktur som systemet ska köras på.

Amazon AWS (40 yhp)

Syftet med kursen är att ge de studerande kunskaper om produkter, tjänster och lösningar inom AWS. De studerande ska få färdigheter i att driftsätta applikationer i Amazon AWS samt kompetens att identifiera verksamhetsbehov för att designa och implementera tjänster i Amazon AWS för att erhålla maximal effekt i ett företags molnbaserade infrastruktur.

IT-säkerhet och informationssäkerhet (10 yhp)

Syftet med kursen är att ge kunskap i riskidentifiering och säkerhet gällande såväl teknologi som den information som hanteras. Som molnspecialist har du ett stort ansvar som rådgivare åt din uppdragsgivare gällande såväl säkerhets- som integritetsperspektivet i valet om molnet är privat, offentligt eller hybrid.

Kostnader

CSN

Du är berättigad att söka studiemedel. När du blivit antagen kan du söka studiemedel hos CSN.

Campus Mölndal

Campus Mölndal

Yrkeshögskola (YH)

Mölndals stad har erbjudit yrkeshögskoleutbildningar sedan 2002. Under skolans första sexton år har vi primärt utbildat aktiveringspedagoger med inriktning mot funktionshinder och rehabilitering. Sedan 2018 utbildar vi även för ett flertal olika yrkesroller riktade mot IT-branschen.  Om du har frågor...


Läs mer om Campus Mölndal och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Amazon AWS

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Mölndal

Göteborgsvägen 19
43130 Mölndal

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Amazon AWS från Campus Mölndal, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: