Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Frontend Developer

Changemaker Educations
Sammanfattning
Yh-utbildning
Distans
20 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad
fronted-developer

Frontend Developer

FRONTEND DEVELOPER – DIPLOMKURS

Branschen behöver Frontend-utvecklare!

Frontend Developer öppnar dörrar för en ny karriär inom webbutveckling och webbdesign. HTML, CCS, Javascript och Publishing är ledord i utbildningen. Kompetenser som du kan fortsätta utveckla hela livet och som efterfrågas starkt i digitaliseringens fotspår. Vi ger dig den kunskapsstart du behöver.
Boosta din karriär – ansök nu – först till kvarn gäller!

Hur genomför vi utbildningen?

Frontend Developer är en diplomutbildning inom YH om totalt 50 yh-poäng. Kursen genomförs på halvfart (50 % av heltid) under totalt 20 veckor online och/eller blended (flipped classroom). Just nu helt online under 2020 pga corona. Fasta föreläsningstillfällen är 2-3 ggr per vecka. Däremellan jobbar du och ditt team med tillämpning och fortsatt lärande på vår digitala läroplattform.

Utbildningen genomförs i samverkan med skolans ledningsgrupp för Webbutvecklare E-handel. Ansvarig utbildningsanordnare är Changemaker Educations och utbildningen finansieras och kvalitetssäkras av MYH (Mydnigheten för Yrkeshögskolan).

För mer information om Frontend Developer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du lämnar in din ansökan via skolans hemsida.

Du laddar upp ditt gymnasiebetyg och CV/personligt brev i din ansökan. Du behöver antingen ha Webbutveckling 1, Programmering 1 eller motsvarande kunskaper, samt tala och skriva fullgod svenska.

Om vi har kompletterande frågor kontaktar vi dig via mejl, ex om du ansöker enligt 20%-regeln. Om din ansökan är komplett och motsvarar arbetslivets behov återkommer vi inom max fyra (4) arbetsdagar via mejl med ett antagningsbesked. Du tackar ja till din plats inom fyra (4) arbetsdagar.

Kursinnehåll:

Kursöversikt

1. Introduktion till HTML 15 yh-poäng

2. Introduktion till CSS 15 yh-poäng

3. Introduktion till Javascript 10 yh-poäng

4. Publicering av hemsida 10 yh-poäng

Examen & Intyg

Kursen startar måndag 8 juni. Sommaruppehåll 6/7 – 7/8. Höststart måndag 10 augusti och examen fredag 27 november. På examensdagen erhåller du utbildningsbevis och diplom efter genomgångna kurser med godkända resultat.

Diplomutbildningen bedrivs på halvfart vilket innebär att du bör lägga ner 20 timmar per vecka för att klara kunskapsmålen. Av dessa 20 timmar är ca 6 timmar lärarledda och 14 timmar sker i projektform tillsammans med dina studiekamrater. Kunskapskontroller sker löpande under varje kursmoment i utbildningen. Kunskapskontrollerna har olika former såsom ex.vis rapporter, reflektioner, presentationer, muntliga prov och skriftliga prov.

Föreläsningar, handledning och projektarbeten varvas i realtid och med inspelningar. Parallellt med undervisningen jobbar kursdeltagarna i distribuerade teams (online-teams) som planerar och driver projekt via skolans digitala läroplattform. Alla föreläsare och handledare är professionellt verksamma webbutvecklare och utbildare inom frontend-utveckling.

Kostnader

Det är 30 platser som finansieras av MYH (Myndigheten för yrkeshögskolan). Dessa platser är därför avgiftsfria för dig som deltar, samt att de är CSN-berättigade. Anmälan är bindande och det är först till kvarn som gäller för alla som är fullt behöriga.

Utöver de 30 avgiftsfria platserna kan vi erbjuda extra platser för 21 000 SEK per deltagare. Vi har också möjlighet att skräddarsy utbildningen för företag och organisationer, minimum 10 deltagare, enligt separat avtal och pris.

Changemaker Educations

Changemaker Educations

Changemaker Educations 

Changemaker Educations bedriver yh-utbildningar, folkhögskoleutbildningar och kompetensutveckling för företag och organisationer. Vi driver också EU-projekt och konsultverksamhet inom bl a change management (förändringsledning), organisationsutveckling, brand management, agile, digital strategi och digital transformation. Vi har lång erfarenhet av att framgångsrikt bedriva yh-utbildningar, folkhögskoleutbildningar...


Läs mer om Changemaker Educations och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frontend Developer

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Changemaker Educations

Åsögatan 117
116 24 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Frontend Developer från Changemaker Educations, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: