Chas Academy

i Stockholm
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Chas Academy - en yrkeshögskola för en framtid inom IT 

Vi kan IT.. Och snart kan du också det. Med pedagogik och kunskap stöttar våra branschledande huvudlärare våra studerande i resan från drömjobb till verklighet. Här på Chas Academy är vi ett sammansvetsat gäng som drivs av samma mål - att skapa den bästa yrkeshögskolan med moderna IT-utbildningar som leder till en ny karriär. Som del av det ledande bolaget inom IT, Chas Visual Management, har vi över 10 års branscherfarenhet i ryggen och ett engagerat nätverk vid vår sida. Välkommen att joina oss på Chas Academy! 

Undervisningen 

Vår undervisningsmetod är inte bara en serie lektioner - det är en resa. Genom att fokusera på projektarbete, väglett av våra lärare, skapar vi en lärandemiljö som efterliknar den verkliga arbetsvärlden. Varje dag på schemat innebär inte bara teoripass och handledning, utan framför allt konkreta resultat av ditt arbete. Det är genom denna modell som du snabbt ser din kompetens blomstra och du ser din framtida karriär komma allt närmre. 

Vi är lyhörda för våra studerandes behov, vår flexibla studiemiljö och möjligheten att forma din utbildning genom LIA (Lärande i Arbete) och examensarbete ger dig kontroll över din egen väg. Vi tror på att ge dig verktygen för att påverka inte bara dina två år hos oss utan även din framtid. Din resa mot världens bästa bransch startar här.

En modern utbildning på flera orter 

"En modern utbildning på fler orter" erbjuds genom Chas Academys Chas Extended-utbildningar, som är en satellitutbildning av vissa av våra utbildningar i Stockholm. Med klasser fördelade över hela Sverige, från Luleå till Malmö, kan studerande från olika städer delta i samma kvalitetsutbildning. Varje stad har ett lokalt team, och studerande träffas regelbundet på platser som Strawberry hotell. Detta format säkerställer att alla studerande, oavsett var de bor, får samma högkvalitativa utbildning och tillhörighet till en inspirerande lärandemiljö.


För mer information om Chas Academy , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Chas Academy

Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT
.NET-utvecklare Utbildningsform Längd Ort
Fullstackutvecklare. NET Klassrum 2 år Stockholm
Frontendutvecklare
Frontendutvecklare för mobil och webb Klassrum 2 år Stockholm
Fullstackutvecklare JavaScript Klassrum 2 år Stockholm
UX/UI-designer med frontendkompetens Klassrum 2 år Stockholm
Programmering
Fullstackutvecklare Open Source Klassrum 2 år Stockholm
Systemvetenskap
DevOps Engineer Klassrum 2 år Stockholm
Systemutvecklare C/C++ Klassrum 2 år Stockholm

Öppet hus

Öppet hus på Chas Academy Stockholm 18 april

COME CHAS WITH US

Funderar du över vilken utbildning som är den rätta för dig, eller är du nyfiken på hur det är att studera hos oss? Ta chansen att utforska dina möjligheter under vårt Öppna Hus på Chas Academy i Stockholm, den 18 april.

Under denna inspirerande kväll välkomnar vi dig att stiga in i våra klassrum och uppleva atmosfären på första parkett. Det blir en unik möjlighet att samtala med nuvarande studerande, våra engagerade lärare, personalen och våra framgångsrika LIA-studerande. Få en djupare förståelse för vår utbildningsmiljö och vad vi erbjuder.

Våra lärare ser fram emot att introducera dig till praktiska övningar som speglar våra utbildningars innehåll – en försmak av vad du kan komma att lära dig hos oss. Passa på att mingla med studerande från olika program och få en mångsidig bild av studentlivet.

Har du frågor kring antagningsprocessen, behörighetskrav, eller annat som handlar om antagningsprocessen? Vårt antagningsteam är på plats för att ge dig alla svar du behöver. Dessutom finns våra programteam tillgängliga för att diskutera utbildningarnas struktur och innehåll, så att du kan hitta programmet som passar just dig.

Lyssna till berättelser från våra alumner och LIA-studerande som delar med sig av sina erfarenheter och framgångssagor. Detta är din möjlighet att få en inblick i hur vi kan stödja dig på din resa mot en karriär inom världens bästa bransch. 

Varmt välkommen till en kväll full av inspiration, information och möjligheter. Upptäck hur vi på Chas Academy kan hjälpa dig att nå dina drömmar och ambitioner. Vi ser fram emot att träffa dig!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-04-18    Tid:   18:00 - 19:30   Arenavägen 61, Globen shopping. Plan 9

Open Boiler Room For A Day !

Har du sökt till en av våra extended utbildningar och är nyfiken på hur det fungerar när man sitter i team på olika orter? Eller är du bara lite nyfiken på vad allt det här med extended innebär? Då ska du kika in detta!! 

Den 3 maj 2024 bjuder vi in dig som sökt eller funderar på att söka en av våra extended utbildningar till Open Boiler Room Day! Våra team på orterna Malmö, Göteborg, Linköping, Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå öppnar denna dag upp sina Boiler Room för bjuda in dig till vad som kan bli just din verklighet i höst.

Se inbjudan på vår hemsida under aktuellt för att ta reda på plats samt göra en anmälan till eventet !

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-05-03    Tid:   11:00 - 12:30   Systemutvecklare i Göteborg
Datum:   2024-05-03    Tid:   11:00 - 12:30   Systemutvecklare i Linköping
Datum:   2024-05-03    Tid:   11:00 - 12:30   Systemutvecklare, Fullstackutvecklare JavaScript samt Frontendutvecklare i Skellefteå
Datum:   2024-05-03    Tid:   11:30 - 12:30   Systemutvecklare i Malmö
Datum:   2024-05-03    Tid:   15:00 - 16:30   Fullstackutvecklare JavaScript och Frontendutvecklare i Malmö

Visa alla datum

Vanliga frågor

  • Ja, alla fullstackutbildningar finns i Stockholm där våra nyrenoverade lokaler ligger mitt i Globen Shopping vilket ger bra förbindelser till kollektivtrafiken och är lätta att ta sig till. Vi har öppet för alla våra studerande på veckorna oavsett om man har lektion eller inte, så är man alltid välkommen att studera i våra inspirerande aktivitetsrum och grupprum.

  • Chas Academy erbjuder två utbildningar inom mjukvaruutveckling. Systemutvecklarutbildningen inriktar sig på att skapa avancerade program med C och C++, fokuserande på att bygga robusta system. DevOps Engineer-utbildningen kombinerar programmering med systemhantering, täckande kodskrivning och underhåll av nätverk och system. 

  • En webbutvecklare fokuserar specifikt på att utveckla webbapplikationer och webbplatser, ofta arbetande med teknologier som HTML, CSS och JavaScript. Mjukvaruutvecklare har en bredare roll som kan inkludera utveckling av olika typer av programvara, inte bara begränsat till webb. De kan arbeta med system, applikationer och mjukvarulösningar som sträcker sig bortom webbplattformar.

  • Vi har två utbildningar inom webbdesign: Frontendutveckling och en kombinerad UX/UI-design och frontend. Den kombinerade UX/UI-design och frontend-utbildningen innebär arbete med projektledning, användarupplevelse och utveckling, vilket ger en bredare roll medan frontend-utbildningen har fokus på utvecklingen av designen. Alla utbildningar inom webbdesign erbjuder kreativa karriärmöjligheter.

  • Ja, alla våra utbildningar inom webbdesign finns i Stockholm. Vår Frontend-utbildning finns även i Malmö, Sundsvall, Umeå och Skellefteå.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Chas Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Chas Academy

Arenavägen 61
121 28 Johanneshov

Tel: +46 0103001212
chasacademy.se

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
1/5
Xel
06 nov 2023
Nej tack, bättre skolor finns

Utbildningen är alldeles för rörig och inte bra nog strukturerad eller planerad. Det känns mer som att du kommer in till ett universitet där det är föreläsningar varje lektion f...

Chas Academy
09 nov 2023
Hej! Tråkigt att höra att du inte tycker din utbildningen är som du förväntade dig. Vi ...
Visa mer
5/5
joakimu
15 jul 2019
Superb!

Levererade över mina förväntningar. Ett modernt upplägg som gav mig allt jag behövde för att bli en duktig utvecklare.

Highlights