YH-utbildning

Fullstack Webbutvecklare

Chas Academy , i Stockholm
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Fullstack Webbutvecklare

fullstack webbutvecklare

Utbilda dig till fullstack webbutvecklare

Fullstack är en av marknadens mest eftertraktade roller just nu. En flexibel roll med starkt fokus på lösningen. Att vara fullstack innebär att du kan koda överallt och tillsammans med specialister inom alla utvecklingsområden. Du känner dig hemma i databaser, servermiljö, frontend och backend. Du har också kompetenser som gör dig lämpad att leda utvecklingen i teamet till exempel; användbarhet, arkitektur och projektplanering. Under utbildningen finns det möjlighet att nischa sig så att du kommer ut i arbetslivet med ett starkare fokus på antingen backend eller frontend.

Utbildningen består av nio olika kurser, varav en är LIA/praktik. De andra kurserna handlar om HTML & CSS, JavaScript, Backendutveckling, Programmeringsmetodik, UX m.m.

Under utbildningens första år läser du sju kurser pararellt, de vävs samman i olika projekt, både individuellt och i grupp. Det här upplägget ger dig större möjlighet att hämta in kunskaper i olika steg och du behöver inte känna press att lära dig allt inom ett område på en gång.

För mer information om Fullstack Webbutvecklare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursinnehåll

Utbildningen består av totalt nio kurser fördelade på fyra terminer, varav en är LIA/praktik i fem månader. Utbildningen avslutas med ett examensarbete.

 • HTML & CSS
 • JavaScript
 • Backendutveckling
 • Programmeringsmetodik
 • Projektmetodik
 • UX och Design
 • Avancerad JavaScript
 • LIA
 • Examensarbete

Undervisningen består av lärarledda lektioner och är schemalagda heltidsstudier som varieras mellan att vara online och på plats. Det är undervisning ca 4 dagar i veckan och av dessa är det 1-2 tillfällen på plats i skolan och resterande är online. All undervisning streamas och spelas in så du enkelt kan kolla på det i efterhand. På så sätt går det att följa med även om man inte kan vara på plats vid varje tillfälle. Projektarbeten i grupp varvas med individuella projekt som utvecklar dina färdigheter och din kompetens som en utvecklare.

Ansökan och behörighet

För att vara behörig till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen eller motsvarande. Om du har en utländsk gymnasieexamen ellermotsvarandemåste denna vara översatt till Svenska eller Engelska för att vi ska kunna bedöma den.

Du har grundläggande behörighet att antas till utbildningen om du uppfyller något av nedanstående:

 • Du har grundläggande behörighet
 • Särskilda krav:
  • Minst betyg E i Engelska 6/B, eller motsvarande.
  • Minst betyg E i Matematik 2/B, eller motsvarande.
  • Minst betyg E i Programmering 1

Saknar du någon behörighet? Ingen fara, då kan du söka genomReell kompetenseller ta ett av våra behörighetsprov.Om du uppnått den uppsatta gränsen för provet kommer testet att validera dina förkunskaper inom HTML och CSS.

Vad behöver jag för min utbildning?

Alla våra utbildningar kräver att man har en laptop och det är du som studerande som ansvarar och bekostar denna själv.Krav på laptop är att den ska vara max 8 år gammal, ha 8 GB ram och helst ska datorn ha SSD.Gällande headset så fungerar mobilens utmärk.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fullstack Webbutvecklare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Chas Academy
Arenavägen 61
121 28 Johanneshov

Chas Academy - Av branschen För branschen

Som student på Chas Academy får du möjlighet att bli utbildad av lärare med erfarenhet från arbetslivet. Under två år kommer du genomgå ett program av kurser som präglas av professionalism och entreprenörskap.  I nära samarbete med partnerbolag i branschen...

Läs mer om Chas Academy och visa alla utbildningar.

Highlights