Competensum Yrkeshögskola

Competensum Yrkeshögskola

Vi utbildar inom ekonomi och ön. Hos oss möter du ett personligt engagemang för dig som studerande och en utbildning med hög kvalitet. När du är klar med din utbildning har du relevant kompetens som arbetsgivare efterfrågar.

Fem skäl att välja Competensum Yrkeshögskola

Hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling och yrkeshögskola. I nära samarbete med våra kursledare, som har lång yrkeserfarenhet från näringslivet, skapar vi utbildningar med dokumenterat hög kvalitet.

Personligt. Vi bryr oss om dig! Vi vill att du ska lyckas under utbildningen och få ett nytt jobb när du är klar. Vi får ofta höra att det är roligt att gå utbildningarna på Competensum

Nytänkande. Vi jobbar löpande med att utveckla våra utbildningar, både i innehåll och utförande. Genom att lyssna på våra studerande, utbildare och näringslivet uppdaterar vi kursinnehållet så att det behandlar nya kompetenser och ämnen inom de olika yrken som vi utbildar inom.

Nära näringslivet. Näringslivet är med och bestämmer form och innehåll samt deltar i undervisningar genom föreläsningar, studiebesök m.m. Tillsammans med ett företag som du sökt upp får du redan under utbildningen använda din nya kunskap i ”skarpt” läge.

De bästa kursledarna. Våra utbildare är handplockade för sin expertis och erfarenhet från näringslivet inom den kurs som de håller.

Så säger tidigare studenter

"Att gå utbildningen lönekonsult på Competensum är det bästa jag gjort – får du chansen ta den! Jag har ett roligt arbete som lönespecialist idag och ångrar inte mig en sekund. Det jag kommer minnas från utbildningen är sammanhållningen, föreläsningarna och all kunskap som finns på Competensum."

"Redovisningskonsult är en gedigen utbildning som skapar möjlighet till goda kontakter med näringslivet. En personlig utbildning som ständigt ger tillfällen för samarbete, kompetensutbyte med kurskamrater och inspirerande föreläsare. Utbildningen är flexibel med upplägg för LIA och Competensum visar stor öppenhet för nya kurser och inlärningsmöjligheter. En utbildning för framtiden!"

Vi är övertygade om att kompetens gör skillnad

Competensum står för ”mötesplatsen för kompetensutveckling” och vi är stolta över att vara just det. Utbildningarna skapas tillsammans, i mötet mellan oss på Competensum Yrkeshögskola och studerande, kursledare och näringsliv.

Vi har valt att specialisera oss på utbildningar inom ekonomi och lön och att fortsätta vara en mindre, engagerad yrkeshögskola. 

Kompetens gör skillnad!


För mer information om Competensum Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Competensum Yrkeshögskola

Utbildningar

YH-utbildning
Ekonomi
Löneadministratör Utbildningsform Längd Ort
Lönekonsult Klassrum Helsingborg
Redovisning / Bokföring
Redovisningskonsult Klassrum Helsingborg

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Competensum Yrkeshögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Competensum Yrkeshögskola

Mindpark
Bredgatan 11
252 25 Helsingborg

Mobil 072 73 44 708
www.competensumyh.se

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Jenny Gustafsson
Beställ information

För att få mer information från Competensum Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.