Visa yhutbildningar.se som: Mobil

FastighetsakademinFastighetsakademin

Fastighetsakademin är en yrkeshögskola (Yh) som ägs och drivs av ett 50-tal, både kommunala aktörer och privata fastighetsbolag, primärt verksamma i Västsverige. Detta gör skolan helt unik och garanterar att utbildningarnas innehåll uppfyller branschens krav och förväntningar. Skolan har sedan 1999 utbildat över 2 000 medarbetare och en överväldigande majoritet återfinns idag på samtliga förekommande befattningar inom fastighetsbranschen, så som fastighets -värdar, -tekniker, -ingenjörer, -förvaltare, projektledare, chefer, verkställande direktörer m.m.

Vi på Fastighetsakademin är oerhört stolta över våra fantastiska lärare och deras brinnande engagemang. Samtliga har både djupgående teoretiska kunskaper och gedigna praktiska erfarenheter inom sina respektive utbildningsområden och finns alltid nära till hands för att svara på frågor och ge konstruktiv feedback.


För mer information om Fastighetsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

YH-utbildning
Fastighet / VVS Utbildningsform Längd Ort
Teknisk Förvaltare Klassrum 2,5 år Göteborg
Drift- och fastighetstekniker
Fastighets- och energitekniker Klassrum 1,5 år Göteborg
Fastighetsförvaltare
Fastighetsförvaltare Klassrum 2,5 år Göteborg
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Fastighetsakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Fastighetsakademin

J.A. Wettergrens gata 14
421 30 Västra Frölunda

Tel: 031-734 11 60
www.fastighetsakademin.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 126 recensioner.

Johan Bodebeck
En oerhört intressant och lärorik utbildning på 2,5 år, bestående av olika kurser. Duktiga och engagerade lärare med ett bra upplägg, teori varvat med praktik. I min roll som Facility Specialist på ett globalt företag känner jag mig trygg i de beslut som fattas då utbildningen gett mig den kunskap och kompetens jag behöver. Jag rekommenderar v...
Visa mer
Love B
Skolans ansvariga är fantastiskt engagerade och ger alla förutsättningar för att erbjuda en mycket bra utbildning. Stort eget engagemang krävs också för att lyckas. Mycket kompetenta lärare tagna direkt från sina olika branscher vilket ger en stark verklighetsförankring.
Sara
En relevant utbildning med teknisk bredd för den som vill arbeta med fastigheter (och branschen har ett stort anställningsbehov)! Utbildningen ställer höga krav på studenterna men erbjuder också kunniga lärare och det engagemang och extra stöttning som ibland kan behövas. Något jag verkligen uppskattar är att skolan lyckas vara både profession...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Fastighetsakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 126 recensioner.