Hållbar affärsutveckling som bygger ett starkare varumärke

Folkuniversitetet Mitt
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Distans
16 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad
Svenska

Utbildningens upplägg

Halvtid 16 veckor

Med utgångspunkt från vår lärplattform bedrivs utbildningen halvtid helt på distans med föreläsningar, gruppövningar och individuella övningar under handledning. 

Hållbar affärsutveckling som bygger ett starkare varumärke

Om utbildningen

Oavsett branch har det blivit viktigt för företag att arbeta hållbart. Utbildningen vänder sig till dig som redan arbetar administrativt och/eller strategiskt och som vill lyfta ert hållbarhetsarbete.

För mer information om Hållbar affärsutveckling som bygger ett starkare varumärke, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet för yrkeshögskola

Yrkeserfarenhet - 18 månader halvtid

Typ av yrkeserfarenhet: Administrativt och/eller strategiskt arbete på företag eller organisation som vill visa i sin marknadsföring och i sitt varumärke att de arbetar hållbart. Företagen kan finnas inom alla branscher.

Ansök via vår hemsida senast 1:a april

Folkuniversitetet Mitt

Folkuniversitetet Gävle, Falun, Uppsala, Örebro och Västerås

Folkuniversitetets Yrkeshögskola är en av Sveriges största anordnare av YH-utbildningar. En examen härifrån gör dig attraktiv inom ett yrkesområde där efterfrågan på professionell och kompetent personal är stor! YH-utbildningarna tas fram i nära samarbete med näringslivet. Representanter från företag och...


Läs mer om Folkuniversitetet Mitt och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hållbar affärsutveckling som bygger ett starkare varumärke

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet Mitt

Bergsbrunnagatan 1
75323 Uppsala


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Hållbar affärsutveckling som bygger ett starkare varumärke från Folkuniversitetet Mitt, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.