Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

Framgångsakademin

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av högsta kvalitet som vi vet ger dig mycket värde tillbaka för din investering. Våra olika medlemskap ger dig en digital första parkett till lärande och utveckling - allt uppbyggt tillsammans med experter inom sina ämnesområden.

En digital utbildningsplattform

Ditt medlemskap ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, workbooks, träningsverktyg, workshops, live-Q&A’s och inspiration. Då allt vårt material finns tillgängligt online dygnet runt, så kan du själv bestämma när, var och hur du ska gå kurserna. Det enda du behöver är mobil, dator eller en surfplatta.

Det finns ett upplägg som passar alla

Vi vet att ett format oftast inte passar alla. Därför har vi idag fyra olika upplägg på hur du kan ta del av enstaka kurser eller hela vårt utbud. Dessa är:

  • ÅRSPRENUMERATION –  Ger dig obegränsat användande av alla våra utbildningar under 12 månader, inga extra avgifter tillkommer och du får dessutom alltid 50% rabatt om du väljer årsprenumeration.

  • SINGELKURS – Passar dig som vet med dig vilken kurs du vill gå eller helt enkelt är nyfiken och vill prova på.

  • UNIKA TEMAPAKET – För dig som vill ha två unika kurser i ett och samma paket. Ger dig dessutom 20% rabatt vid nästa köp.

  • MÅNADSPRENUMERATION – Vid månadsprenumeration får du obegränsat användande av alla våra utbildningar och du har ingen bindningstid.

Våra kurser

Hos oss får du ta del av mästarnas hemligheter och metoder som bygger på tusentals timmar av erfarenhet. Allt innehåll skapas i nära samarbete med våra profiler och produceras av vårt studioteam, exklusivt för Framgångsakademin.

Vi får ofta feedback på att våra kurser är väl genomarbetade och håller en hög kvalitet. Detta är vårt signum och något vi aldrig tummar på trots att vi lanserar en ny kurs per månad - året runt. Vi har valt att samarbeta med de bästa inom sina specifika områden och vi är väldigt stolta över att kunna leverera ett så fantastiskt kursutbud tillsammans med dem.


För mer information om Framgångsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Framgångsakademin

Reportage

Kumla Kommun om Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.Bentgsfors kommun om Framgångsakademin

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Framgångsakademin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Framgångsakademin

Nybrogatan 17
114 39 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 30 recensioner.

Hans
Christers kurs har gett mig konkreta verktyg som hjälper mig dagligen. Kennedy-modellen har gett mig mest
Businesspassion
Varje morgon startar jag med att lyssna på Framgångsakademin. Jag får en positiv känsla i kroppen, adrenalin och en härlig känsla av att jag klarar allt! En fantastisk utbildningsplattform där jag lär mig retorik, kommunikation, förhandlingsteknik och hur jag tacklar utmaningar i livet. En viktig ingrediens i mitt dagliga liv!
Beställ information

För att få mer information från Framgångsakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 30 recensioner.
Reportage
Bentgsfors kommun om Framgångsak...
Framgångsakademin

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsminakade

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer