Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Framgångsakademin

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 30 recensioner.

Hans
Christers kurs har gett mig konkreta verktyg som hjälper mig dagligen. Kennedy-modellen har gett mig mest
Businesspassion
Varje morgon startar jag med att lyssna på Framgångsakademin. Jag får en positiv känsla i kroppen, adrenalin och en härlig känsla av att jag klarar allt! En fantastisk utbildningsplattform där jag lär mig retorik, kommunikation, förhandlingsteknik och hur jag tacklar utmaningar i livet. En viktig ingrediens i mitt dagliga liv!
Sandra
Väldigt bra kurs där man får en bra grund i presentationsteknik
VL
Skriver på sin hemsida ingen bindningstid , sen lägger dom till efter 12 mån. Det går inte få kontakt med dem , svarar inte på mail och du har svårt att avsluta ditt abonnemang. De lurar kunderna att köpa prenumerationer du inte kan avsluta. VARNING!!
Gustaf
Mkt nöjd med denna ledarskapsutbildning. Lärt mig hur jag håller effektiva möten med mina medarbetare och fått mer självförtroende i min ledarroll.
PM
⭐⭐⭐⭐⭐
Sandra Abrahamsson
Bra kurser!
Lena
Bra genomgång och kurs i padel, framför allt grunder men också konstslag och annat som är för folk som spelat längre
Karin
En riktigt bra kurs av Mikael Arndt, rekommenderar starkt!
Gustaf
Kursen med Fredrik Reinfeldt har gett mig nycklar för att bli säkrare i mitt ledarskap. Speciellt hur jag kan jobba med tillit och förtroende mot mina kollegor. Kan starkt rekommendera
Tim Carlberg
Fantastiskt bra kurser!
Johanna
Snacka om att få energi och bli inspirerad. Har gått kursen en gång och ska gå den snart igen mer grundligt! Älskar Helgesson <3
Adam
Jag testade att gå Babbens kurs för jag har alltid varit nyfiken på humor och vilka tekniker det finns för att bli rolig (känns som det finns massa hemligheter där) - och wow! Har följt henne i flera år och att nu få veta hur det FAKTISKT funkar var så kul! Haft nytta av kursen både när jag var toastmaster nyligen och på jobbet! Så grymt!
Tim Carlberg
Otroligt intressant och lärorikt att få ta del av Isabellas erfarenhet och kunskaper!
Tim Carlberg
Är man inte intresserad av padel innan så blir man det, redan efter första avsnittet!
Helena
Gått flera kurser redan och känner sug efter mer! Älskar att dessutom kunna få ta del av workshops och Q&A med alla duktiga profiler!
Philip
Jättebra kurser
Eva Palmgren
Seriös och professionell utbildningsplattform som hela tiden uppdateras med nya spännande utbildningar. Lägg därtill regelbundna workshops och Q&As så blir upplevelsen komplett. Rekommenderas verkligen!
Jacquline
Kristina Andersson
Helt fantastiskt bra utbildning 🙌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Truls Dahlén, Ascendo Medius
Framgångsakademin ser jag som ett självklart verktyg att ge mina säljare. Vi behöver alla träna och bli bättre oavsett vad vi jobbar med. Med framgångsakademin kan mina säljare träna, när som helst och var som helst. Ett riktig bra paketerat format.
Martin Lundström, Toyota Material Handling
Vi valde att ge våra säljare en prenumeration på framgångsakademin i julklapp 2020 då vi har anställda som är i olika generationer samt har olika intressen. Vi kommer följa upp vissa avsnitt som vi i säljledningen vill jobba mer med och implementera vissa arbetsmetoder för att öka vår försäljning och individens välmående samt personliga utveckl...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in