Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Löneekonom

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Therese Jansson
(5)
När du studerar till löneekonom på Frans Schartaus Handelsinstitut så får du en bred utbildning inom lön, Hr och ekonomi. Väldigt bra kurser som gör dig väl föreberedd ute i yrkeslivet. Bara postivt att säga om denna utbildning och rekommenderar verkligen skolan.
En elev i klassen
(4)
Bra skola med bra lärare! Bra kurser och mkt praktik som har gett de flesta arbete efter utbildningen.
Rumana
(5)
Löneekonom är en jätte intressant utbildning med relevanta kurser. Man kan både jobba som ekonomiassistent och löneekonom efter examen. Och det bästa med Frans Schartau är att det är skolan som ordnar praktikplats för studenterna eftesom skolan har mycket kontakt med arbetslivet.
anonym
(5)
Utbildningen till Löneekonom innehåller en bra kombination av ekonomi, lönehantering, personaladministration och arbetsrätt. Lärarna är engagerade och uppdaterade inom sitt område, Andra året på utbildningen består av totalt 26 v LIA uppdelat på två perioder vilket är helt suveränt. Jag kan verkligen rekommendera att ta chansen att vara på två...
Visa mer
Jonas
(5)
Det bästa med utbildningen till löneekonom har helt klar varit de engagerade lärarna, samt det nära samarbetet med arbetslivet. På många andra löneutbildningar måste man ordna praktikplatsen helt på egen hand, men här får man stöd och guidning genom hela processen för att hitta en plats där man verkligen passar in och kan utveckla sina färdighet...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in