Automation och ellära för industri och underhållspersonal 50 yhp

Högskolan på hemmaplan Gislaved
Sammanfattning
YH-utbildning
Distans
40 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad

Om utbildningen

Vill du bli en nyckelperson på din arbetsplats? Behöver du kunskap i el
och automation för att hänga med i Industri 4.0?

Nu har du chansen att läsa teoretisk el-behörighet B på hemmaplan med ett specialanpassat utbildningsupplägg för dig som arbetar.

Studieupplägg

Kursen läses på två terminer på kvartsfart via utbildningsprogrammet LearnWARE samt med webbaserade inspelande föreläsningar. Du kan alltså sitta varsomhelst och studera. Allt du behöver är en dator/surfplatta och internetuppkoppling. Detta flexibla studieupplägg ger dig även möjlighet att studera när det passar dig. Kursen innehåller dock några praktiska moment som kommer att erbjudas på plats i Gislaved eller Vetlanda under kvällstid vid cirka 10 tillfällen under aktuell kursperiod.

Förkunskaper och behörighet

För att vara behörig till kursen krävs grundläggande behörighet* och minst 6 månaders arbetslivserfarenhet. Om du helt eller delvis saknar grundläggande behörighet kan du ta antas till kursen via reell kompetens (studenten bedöms ha annan utbildning och eller praktisk erfarenhet/arbetslivserfarenhet som motsvarar grundläggande behörighet) eller 20% regeln (ledningsgruppen bedömer att studenten trots avsaknad av grundläggande behörighet har förutsättningar att tillgodogöra sig kursen).

Grundläggande behörighet: Du är behörig till kursen om du har en gymnasie- eller vuxenutbildningsexamen eller annan svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven ovan.

Tid och plats

Kursperiod: start vecka 37 år 2021

Plats: Distans (10 obligatoriska laborationer som kan utföras i Gislaved eller Vetlanda)

Ansökan 1 mars - 16 maj

För mer information om Automation och ellära för industri och underhållspersonal 50 yhp , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan och behörighet

Ansök här!

Ansökningsperiod: 1 mars - 16 maj

Behörighet


Grundläggande behörighet:

Gymnasieexamen från gymnasieskolan eller kommunal vuxenutbildning eller motsvarande.

Om du saknar grundläggande behörighet - Reell kompetens:
För dig som inte uppfyller kraven på grundläggande behörighet finns ändå en möjlighet att bli antagen. Skolan kan göra undantag om man bedömer att en sökande kommer att kunna klara utbildningen. Kanske har du arbetslivserfarenhet eller en utländsk examen som visar dina kunskaper.

Examen & Intyg

Kursintyg yrkeshögskola 

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN

Högskolan på hemmaplan Gislaved

Högskolan på hemmaplan i Gislaved. Den lilla skolan med de stora möjligheterna!

I Gislaveds kommun har vi nära till allt. Nära till natur, och fantastiska friluftsupplevelser. Men även nära till kultur, idrott och ett rikt fritidsliv. Från Gislaved når du flera större orter inom en timme t ex Jönköping, Borås och Halmstad....


Läs mer om Högskolan på hemmaplan Gislaved och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Automation och ellära för industri och underhållspersonal 50 yhp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Högskolan på hemmaplan Gislaved

Gislegatan 1
33233 Gislaved

Tel: 0371-81954
Mobil 070-608 19 54
www.gislaved.se


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Automation och ellära för industri och underhållspersonal 50 yhp från Högskolan på hemmaplan Gislaved, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.