Hudvårdshögskolan IBS

Välkommen till Hudvårdshögskolan 

Vi har utbildat framgångsrika terapeuter i över 27 år

Vi erbjuder dig en modern Yrkeshögskoleutbildning till Hud- och spaterapeut.

Skolan har en mycket erfaren och kompetent lärarkår och har ett nära samarbete med en rad experter inom hudvårdsbranschen.

Hudvårdshögskolan finns i Sickla köpkvarter, Nacka och är en del av vårdhuset Curanten.

Hudvårdshögskolan är som enda skandinaviska hudterapeutskola godkänd av två internationella organisationer;  ITEC och Cidesco . Detta innebär att våra studerande kan avlägga internationella examen och därmed få behörighet att arbeta över hela världen.

Hudvårdshögskolan är godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolor och är skolmedlem i Svenska Hudterapeuters Riksorganisation (SHR).

Välj mellan att studera på heltid eller deltid med CSN stöd

Du kan anpassa utbildningslängd och studieform för att passa just dina förutsättningar.  Skolan erbjuder CSN berättigade Yrkeshögskoleutbildningar på heltid 60 veckor (kostnadsfri) och deltid 2 år (med en utbildningsavgift). 

Utbildningen på Hudvårdshögskolan

Hudvårdshögskolans utbildning leder till Yrkeshögskoleexamen och täcker alla de traditionella behandlingarna som en hud- och spaterapeut bör kunna enligt svensk och internationell standard.

Därutöver ingår modernare apparatur behandlingstekniker för både ansikte och kropp som är de mest efterfrågade på marknaden idag, tex Microneedling med Dermapen4, IPL hårborttagning och hudföryngring, Microcurrent, Microdermabrasion, Diamond dermabrasion och NBE500. 

Utbildningen har fokus på specialiserad hudvård och på Hudvårdshögskolan används hudvårdsprodukter från Exuviance och Phytomer. Utbildningens omfattning gör att våra studerande möter arbetsmarknadens högt ställda kompetenskrav. 

Studerande på Hudvårdshögskolan kan välja till att bli fullt utbildad och Diplomerad LPG terapeut under sin studietid. Bekostas av den studerande.


För mer information om Hudvårdshögskolan IBS, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför ska du välja IBS?

Läs vad tidigare studenter sagt om Hudvårdshögskolan:

"Jag utbildade mig till hud-och spaterapeut på Hudvårdshögskolan och valde att studera på deltid då det passade mitt liv och situation bäst. Jag bor i Uppsala och pendlade till skolan i Stockholm varje dag och det fungerade väldigt bra. Jag hade inte pluggat sedan gymnasiet så det var en ganska stor omställning för mig och det var lite tuffare än jag kanske trott men samtidigt så otroligt roligt!! Lärarna på skolan är väldigt kompetenta och de var alltid måna om att det skulle gå bra för oss alla. Jag trivdes väldigt bra på skolan och har även fått vänner för livet! Efter min examen fick jag direkt en anställning på ett spa i Uppsala och där jobbar jag fortfarande kvar." - Linda Löfberg

Jag har alltid velat jobba med människor – och så älskar jag hudvårdsprodukter. Att jag skulle gå en hudvårdsutbildning föll sig alltså naturligt. Det finns ett flertal utbildningar och jag besökte flera av dem innan jag bestämde mig. Anledningen till att jag valde Hudvårdshögskolan var att direkt när jag kom hit kände jag vilken harmonisk och positiv miljö det är. Jag gick runt med rektorn som visade mig runt och vi fick en bra och personlig kontakt. Redan från början var det en familjär stämning här. När utbildningen var klar kände jag mig väl förberedd för jobb på salong med ansiktsbehandlingar och hudvård. Eftersom skolan följer internationella standarder finns hela världen som en potentiell arbetsmarknad, vilket är en härlig känsla! - Frida Strömberg

Utbildningar

YH-utbildning
Hälsa / Friskvård
Massage / SPA / Hudvård Utbildningsform Längd Ort
Hud-och Spaterapeut YH utbildning på heltid Klassrum 60 veckor Stockholm

Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Hudvårdshögskolan IBS

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hudvårdshögskolan IBS

Smedjegatan18
13154 Nacka

Tel: 08-653 36 41
Mobil 070-4953741
www.hudvardshogskolan.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Sinikka Linna

En utmärkt utbildning med professionella lärare inom både teori & praktik. Skolan lär ut gedigna grundkunskaper som en stabil bas. Hand i hand med den senaste teknologin inom hudförbättring & kroppslig omvårdnad. En skola med stark lyhörd ledning & positiva förväntningar på elevernas utveckling till framgång. Du kommer att utmärka dig i mängden...

Visa mer
Anonym
Beställ information

För att få mer information från Hudvårdshögskolan IBS, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.