Visa yhutbildningar.se som: Mobil

En gedigen skola med anor

Hvilan Utbildning är en anrik skola som utbildat i skånska Kabbarp sedan 1868.

Skolan har en lång tradition av gröna utbildningar och genom vår nästan 150-åriga historia har vi alltid utbildat med god kvalitet. På Hvilan är kunskap och kompetens i fokus samtidigt som vi tycker att det är av yttersta vikt att våra elever trivs under sin studietid.

Idag är Hvilan Utbildning en av få skolor som är branschägda och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation - som är en ideell organisation. Ägandet sker utan vinstutdelning och vinsten är istället välutbildade studerande. 

Det som utmärker oss är att vi äger alla våra hus och lokaler i Skåne och därtill mark. Det innebär att vi har ett stort kapital och står stadigt även när konkurrensen ökar skolor emellan. Vi ser också ett ökat intresse för våra gymnasieutbildningar och våra yrkesvux- och yrkeshögskoleutbilningar har fortsatt ett mycket högt söktryck.

Nytt är att vi har blivit beviljade gymnasieutbildningar och startar en gymnasieskola på Kungsholmen i Stockholm. Där kan du studera i våra nya lokaler med en utsikt som sträcker sig över hela staden – från både klassrummen och takterassen. Det är lätt att ta sig till skolan med tunnelbanan och skolmaten är minst lika bra som på skolan i Skåne.

På gymnasieskolan i Skåne har flera av utbildningarna riksintag och elever från hela Sverige kan bo på vårt populärt internat! Här kan du även läsa studieförberedande gymnasieutbildningar i skön, grön miljö.

Oavsett vilken skola du studerar på är kompetensnivån hög bland personalen, både vad gäller teoretiska kunskaper och yrkeserfarenhet inom de olika områdena. Tack vare Hvilan Utbildnings stora nätverk med företag kan vi erbjuda våra elever mentorskap under utbildningen.


För mer information om Hvilan Utbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Erik hittade perfekta mixen som arborist

Erik hittade perfekta mixen som arborist

Läs mer Hvilan Utbildning

Med en bakgrund som konstvetare och arkitekturhistoriker och med klättring som fritidsintresse hittade Erik Jönsson från Dalby den perfekta mixen i sitt yrkesval. Han utbildade sig till arborist vid Hvilan Utbildning!


Utbildningar

Utbildning Ort
Arbetsledare kyrkogårdsförvaltning Kabbarp
Arborist Kabbarp
Arborist Stockholm
Konsulterande arborist - European tree technician Distans
Preparandutbildning – YH-utbildning Arborist Flera orter (2)
Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion Kabbarp

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hvilan Utbildning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hvilan Utbildning

Kabbarpsvägen 126
232 52 Åkarp


Recensioner

(3)
Beställ information

För att få mer information om Hvilan Utbildning via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Hvilan Utbildning
Kursrecensioner
(3,0)
Baseras på 1 recensioner
Reportage
Erik hittade perfekta mixen som ...
Hvilan Utbildning

Med en bakgrund som konstvetare och arkitekturhistoriker och med klättring som fritidsintresse hittade Erik Jönsson från Dalby den perfekta mixen i sitt yrkesval. Han utbildade sig till arborist vid Hvilan Utbildning!

Läs mer