Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona.

Att vara student på Hyper Island skiljer sig från andra skolor; studenterna har varken lärare, tentor eller läroböcker. Branschaktörer från hela världen leder istället seminarier och föreläsningar och fokus ligger på praktiskt lärande i verkliga projekt. Som student på Hyper Island arbetar man oftast på en uppgift; i form av ett brief eller ett case från ett företag eller organisation. Våra studenter får under deras skolgång arbeta med allt från start-ups till företag som Adidas, Coca-cola, Google, Instagram, IKEA och SVT.

Praktiskt lärande
På Hyper Island kan man studera inom många olika områden, i allt från design, programmering, projektledning, företagsledning, interaktionsdesign, marknadsföring – och studenterna får själva stort ansvar och frihet att bestämma vilka ämnen de vill fördjupa sig i. Eftersom en stor del av utbildningen upptas av praktiskt arbete, så finns det möjlighet att kombinera teori med praktik vilket gör att man som student får testa på många olika typer av roller och områden. En tredjedel av alla program utgörs av praktik, där man som student får möjlighet att välja att arbeta utomlands eller kanske till och med att starta eget företag.

Få ditt drömjobb
Hyper Island är en brygga mellan utbildningssektorn och näringslivet, och de utvecklar alla program i nära samarbete med industrin. 8/10 av nyutexaminerade studenter får jobb inom sina utbildningsområden direkt, och Hyper Island alumner är väldigt eftertraktade på den globala arbetsmarknaden.

Studera gratis
Alla Hyper Islands heltidsutbildningar i Sverige är gratis för Nordiska studenter! Ansökan till nästa programstart startar i januari 2020.

Sista ansökningsdag är 2:e april 2020.

Hyper Island students


För mer information om Hyper Island, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Hyper Island

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hyper Island

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Hyper Island

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

Tel: +46-8-744 30 50
Fax +46-8-744 30 95
www.hyperisland.com


Beställ information

För att få mer information från Hyper Island, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.