Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Technical artist - arkitektur, inredningar och produkter

Jönköping University
Sammanfattning
Yh-utbildning
Eksjö
80 veckor
Heltid
Visualisering_av_rum

Technical artist - arkitektur, inredningar och produkter

Visualisering av rum, inredningar och produkter är en utbildning för dig som vill skapa kreativa och kommunicerande 3D-visualiseringar, modelleringar och bilder av rum, möbler, inredningar och produkter tillsammans med inredningsarkitekter, möbelarkitekter, industridesigners och formgivare.

Visualiseraren kompletterar andra yrkesroller, framför allt arkitektens, inredningsarkitektens och möbelformgivarens roller, i designprocessen. Visualiseraren är specialiserad på prototypframtagning och på att skapa olika typer av gestaltningar, särskilt fotorealistiska bilder, film och virtual reality (VR), med hjälp av avancerade digitala verktyg. Utbildningen är framtagen tillsammans med branschen och företagen som vi samarbetar är aktiva i utbildningen. Utbildningen ger dig kunskaper för att självständigt och tillsammans med andra medverka i och driva visualiserings-, modellerings- och kommunikationsprocesser för inredningar, möbler, produkter och bruksföremål för ett hållbart samhälle. Du får kunskaper och färdigheter att framställa modelleringar, visualiseringar och bilder med hög kvalitet för olika skeden i inrednings- och formgivningsprocesser.

Undervisningen genomförs med yrkesverksamma arkitekter, inredningsarkitekter, designers, formgivare, konstnärer, fotografer och 3D-artister. Utbildningen är en blandning av traditionella konstnärliga tekniker och de senaste digitala verktygen för modellering, visualiseringar och bildframställning. Du får arbeta med programvaror som används på arkitektkontor och hos andra arbetsgivare, till exempel 3D Studio Max, Photoshop, Revit, Illustrator och Indesign. Utbildningen genomförs i studiomiljö och liknar en verklig arbetssituation. Vi gör även studieresor i Sverige och utomlands där vi besöker formgivare och möbeltillverkare.

För mer information om Technical artist - arkitektur, inredningar och produkter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet, samt lägst betyg E (eller motsvarande kunskaper) i:

  • Bild, 100p

eller:

  • Teknik 1, 150p

eller:

  • Medieproduktion 1, 100p

Om du inte uppfyller de formella behörighetskraven kan vi göra en individuell prövning av dina meriter.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och finansieras med statliga medel. Som studerande är du också berättigad till stöd från CSN.

Jönköping University

Jönköping University

Jönköping University

Funderar du över framtiden? Vill du vara attraktiv på arbetsmarknaden – både nationellt och internationellt? Jönköping University har en tydlig internationell profil och tillhör landets främsta när det gäller internationellt studentutbyte. Hos oss får du möjlighet att förlägga delar av...


Läs mer om Jönköping University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Technical artist - arkitektur, inredningar och produkter

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jönköping University

Gjuterigatan 5
553 18 Jönköping

Tel: 036-10 10 00
Fax 036-15 08 12
www.ju.se


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Technical artist - arkitektur, inredningar och produkter från Jönköping University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: