Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Visualisering av arkitektur

Jönköping University
Sammanfattning
Yh-utbildning
Eksjö
Heltid
Visualisering_av_arkitektur

Visualisering av arkitektur

Visualisering av arkitektur är utbildningen för dig som vill skapa kreativa och kommunicerande 3D-modeller och visualiseringar av städer, arkitektur och miljöer tillsammans med arkitekter och stadsplanerare.

Visualiseraren kompletterar andra yrkesroller, framför allt arkitektens och stadsplanerarens roller, i designprocessen. Visualiseraren är specialiserad på att skapa olika typer av gestaltningar, särskilt fotorealistiska bilder, film och virtual reality (VR), med hjälp av avancerade digitala verktyg. Utbildningen är framtagen tillsammans med branschen och företagen som vi samarbetar med deltar aktivt. Utbildningen ger dig kunskaper i arkitektonisk gestaltning och olika former av modellerings-­ och visualiseringstekniker för att producera modeller, ritningar och bilder av arkitektur med fokus på byggd miljö.

Du får kompetensen att självständigt och tillsammans med andra medverka i och driva visualiserings- och kommunikationsprocesser för arkitektur, stadsbyggande och hållbar stadsutveckling. Utbildningen är en blandning av traditionella konstnärliga tekniker och de senaste digitala verktygen för modelleringar, visualiseringar och bildframställning. Programvaror i undervisningen är de som används på arkitektkontor och hos andra arbetsgivare – till exempel 3D Studio Max, Photoshop, Revit, Illustrator och Indesign. Vi gör också studieresor och besöker ledande arkitektkontor i Sverige och i utlandet.

För mer information om Visualisering av arkitektur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet samt Bild alt Teknik 1 alt Medieproduktion med lägst betyget E/3/G eller motsvarande kunskaper.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen inriktning Visualisering av arkitektur.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och finansieras med statliga medel. Som studerande är du också berättigad till stöd från CSN.

Jönköping University

Jönköping University

Jönköping University

Funderar du över framtiden? Vill du vara attraktiv på arbetsmarknaden – både nationellt och internationellt? Jönköping University har en tydlig internationell profil och tillhör landets främsta när det gäller internationellt studentutbyte. Hos oss får du möjlighet att förlägga delar av...


Läs mer om Jönköping University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Visualisering av arkitektur

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jönköping University

Gjuterigatan 5
553 18 Jönköping

Tel: 036-10 10 00
Fax 036-15 08 12
www.ju.se


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Visualisering av arkitektur från Jönköping University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: