Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Byggproduktionsledare Nyproduktion

KYH Stockholm
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Svenska
Startdatum: Höst 2020 - Stockholm

Byggproduktionsledare Nyproduktion

UPPGRADERA TILL ETT RIKTIGT JOBB! 

Är du intresserad av att bygga Sverige? Är du tekniskt intresserad, vill hålla ansvar, jobba som ledare och ha sociala utmaningar? Som byggproduktionsledare har du en avgörande roll inom byggsektorn. Byggproduktionsledare är en högt ansvarstagande roll med en het, efterfrågad kompetens. Som byggproduktionsledare jobbar du som arbetsledaren på bygget och är mycket på plats under hela byggnationens process med en bred översikt och under utbildningen lär du dig om byggproduktion, ledarskap, hållbarhet och energieffektivisering. Garanterad start 2020!

UTBILDNINGEN OCH KARRIÄRVÄGAR

Teknikskiftet just nu är enormt, med nya material, produktionstekniker och lösningar för att bygga hus som förbrukar minimalt med energi. KYH:s utbildning är utvecklad tillsammans med ett 20-tal av Sveriges främsta byggföretag – PEAB, Skanska, Veidekke och NCC för att nämna några. Och självklart följer den Sveriges Byggindustriers rekommendationer. 

Så ansöker du

BEHÖRIGHET

För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen från Sverige eller annat land med minst godkänt betyg i:

  • Matematik B / Matematik 2a, 2b, 2c

ELLER

  • Bygg och anläggning 2

OBEHÖRIG? VI HJÄLPER DIG!

Saknar du något behörighetskrav? Ge inte upp – vi tittar inte bara på dina betyg utan också på ditt CV och dina kunskaper som helhet. Dessutom kan du bli behörig genom att gå en av våra kostnadsfria preparandkurser.

Kontakta vår antagning på 076 885 2132 om du vill ha hjälp med behörigheten!

KYH Stockholm

KYH Stockholm

KYH Stockholm – Yrkeshögskola & kompetensutveckling

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Vill du ha möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen redan under studietiden? Då har du hittat helt rätt! Yrkeshögskolan KYH Stockholm bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom områdena energi, miljö, webb och e-handel....


Läs mer om KYH Stockholm och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Stockholm

Västra Finnbodavägen 4
131 30 Nacka

Tel: 0768852120
Mobil 0768852120
www.kyh.se

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.