Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Malmö Stad - Yrkeshögskolan Malmö

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Eleonore
(5)
Bra utbildning som ger stora möjligheter till nätverkande, praktik ute i arbetslivet och en bra grund att stå på. Kan varmt rekommendera denna utbildning
Marnie
(5)
En fantastisk utbildning som jag fick ta del av! Den gav mig rätt slags verktyg, spännande kunskaper, och bra förutsättningar för att skapa gedigen erfarenhet inom viktiga och aktuella ämnen som matchar näringslivets behov! Jag uppskattade det nära samarbetet med mina student-kollegor och är tacksam för alla professionella lärare som utmanande o...
Visa mer
Marina
(5)
Hög klass på föreläsare! Enormt bra med mkt tid ute på lia (lärande i arbete). Alla möjligheter i världen att knyta kontakter och teorier för den delen ;) Kan varmt rekommendera utbildningen!!
Hanna
(5)
Ett av mina bästa beslut var att gå denna utbildning. Perfekta kurser & fantastiska föreläsare!
Felicia
(5)
Fantastisk utbildning som gett mig mitt drömjobb som marknadskoordinator ❤️ två otroligt givande år
CSL
(5)
Mycket bra utbildning. Det bästa beslutet jag någonsin tagit är att läsa denna utbildningen. Jag hade ett mål och en dröm innan jag startade denna utbildningen och nu några år efter avslutad utbildning har jag nått mitt mål.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in