Korta YH-utbildningar

Ventilation mätning/injustering

Movant, Distans
Längd
20 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Längd
20 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Kompetensutveckla dig inom ventilation! 

Denna YH-utbildning är en kompetensutvecklande utbildning för yrkesverksamma inom ventilation eller för de som tidigare arbetat eller praktiserat inom ventilation och vill öka sin anställningsbarhet. Kompetensutveckla dig på distans – gratis dessutom!

Kombinera studier med arbete

Du studerar via dator/surfplatta på distans och varje kurs inleds med lärarledd introduktion via Microsoft Teams. Du har möjlighet till veckovis kontakt med läraren via Teams. Kursmaterialet är webbaserat med mycket video. Detta kompletteras med praktiska moment i Movants verkstadslokaler (Stockholm, Göteborg eller Malmö).

Innan utbildningsstart får du instruktioner och tillgång till Teams och första dagen går vi igenom utbildningens upplägg och du får inloggning till webbmaterialet.

För mer information om Ventilation mätning/injustering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningens innehåll

Utbildningens har det innehåll som, tillsammans med specificerad arbetslivserfarenhet, krävs för certifiering nivå K (alla system för komfortventilation) och nivå N (avser företrädesvis mätning och injustering i enklare system i bostäder).

OBS. I utbildningen ingår inte certifieringen men om du har erforderlig yrkeserfarenhet ges möjlighet till detta via certifieringsföretaget Kiwa.

Så ansöker du

Utbildningen är en yrkeshögskoleutbildning och vissa förkunskaper krävs.
Lämplig bakgrund är gymnasial utbildning inom ventilation (med kurserna Luftbehandling, Luftbehandlingsanläggningar, Luftbehandlingssystem, Luftströmning, Ventilationsteknik – injustering och Värmelära). Saknar du formell utbildning men har motsvarande kunskaper kan du ansöka.

Minst 6 månaders yrkeserfarenhet – kan även vara lärlings- och/eller praktiktid.

OBS! Även om du inte uppfyller alla krav kan du ändå ansöka – vi har möjlighet att pröva om du har förutsättningar att gå utbildningen och anta dig!

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ventilation mätning/injustering

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Movant
Norra Deltavägen 3
41705 Göteborg

Movant – från jobbdröm till drömjobb 

Gemensamt för Movants utbildningar är det nära samarbetet med branscher och näringsliv, det personliga förhållningssättet till varje elev och en stark vilja att se möjligheter. Movant är för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden, byta karriär eller höja din...

Läs mer om Movant och visa alla utbildningar.

Highlights