Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Webbutvecklare .NET CMS

Nackademin
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Svenska
Startdatum: 2020-08-24 - Stockholm

Webbutvecklare .NET CMS

Vill du jobba med att utveckla moderna webbplatser i ett av marknadens mest använda programmeringsspråk? Som webbutvecklare inom .NET CMS jobbar du med att utveckla avancerade, dynamiska och användarvänliga webblösningar.

Utöver dina kunskaper inom utveckling i .NET får du också spetskompetens inom CMS, vilket ger dig möjlighet att jobba med något av de största och mest komplexa publiceringsverktygen i branschen. Det här är utbildningen för dig som gillar kreativ problemlösning, vill ha en bred programmeringskompetens och känna dig säker på att du är eftertraktad på arbetsmarknaden när du tar examen!

Den här utbildningen ger dig en bred programmeringsgrund inom den väletablerade Microsoftbaserade plattformen .NET. Den passar dig som gillar problemlösning och som vill utvecklas i den riktning som branschen drar. Du lär dig att utveckla komplexa lösningar för webben som är funktionella, användarvänliga och attraktiva för besökaren. Det kan vara allt från olika typer av webbapplikationer till avancerade e-handelssystem.
Inriktningen mot CMS, Content Management System, innebär att du också får en expertis inom webbutveckling med ett webbaserat publiceringsverktyg som gör det enkelt för en redaktör eller administratör att underhålla en webbplats. Med ett CMS kan flera olika användare enkelt logga in och redigera en webbplats innehåll utan att behöva redigera varje sida med ett webbredigeringsprogram. Idag sker webbutveckling till stor del på CMS-plattformar och efterfrågan på webbutvecklare med kombinationen .NET och spetskompetens inom ett eller flera CMS är väldigt stor.

Utbildningen

Efter utbildningen har du en bred programmeringsgrund och kan utefter en kravspecifikationutveckla komplexa och effektiva webbapplikationer och lösningar för .NET-plattformen. Du kommer att kunna skapa webblösningar med optimerad klientkod med JavaScript och olika JavaScript-bibliotek. Utifrån denna kunskap lär du dig att utveckla effektiva lösningar och applikationer i ett CMS. Utöver detta lär du dig även att samarbeta i agila projekt, från kodning till implementation. Du kommer att vara van att arbeta på ett lösningsorienterat sätt, både självständigt och i ett utvecklingsteam.

Marknaden – stor efterfrågan på webbutvecklare med CMS-kompetens

I takt med att digitaliseringen i samhället ökar och att tekniken utvecklas och blir allt mer avancerad blir även lösningarna mer komplexa. Efterfrågan på nya webblösningar och kunniga utvecklare fortsätter därför att växa. Webbutvecklingen idag sker till stor del på CMS-plattformar och kompetens inom webbutveckling i .NET i kombination med ett CMS efterfrågas allt mer. En undersökning i Web Service Award visar att .NET-baserade CMS står för 51% av det totala användandet av CMS. Arbetsmarknaden är alltså i stort behov av webbutvecklare inom .NET med inriktning mot CMS.

Yrkesroller efter avslutad utbildning:

 • Webbutvecklare .NET
 • Plattformsutvecklare (CMS)
 • Systemutvecklare
För mer information om Webbutvecklare .NET CMS, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Lärande i arbete

Knyt värdefulla kontakter med branschen genom Nackademins nätverk

En tredjedel av utbildningen är förlagd på en verklig byggarbetsplats genom LIA-praktik. Praktiken ger dig möjlighet att omsätta teorin i praktiken. Under hela din LIA-tid har du får du handledning och stöd. Du har också chansen att skaffa värdefulla kontakter och lära känna branschen som du sen ska jobba i.

Nackademin har en unik närhet till företag i olika branschenoch du får en mycket relevant kunskap eftersom näringslivet är med och tar fram utbildningens innehåll och upplägg. Genom LIA- praktiken så är Nackademin också en självklar rekryteringsbas och deras studenter har gott rykte i branschen.

Ansökan och behörighet

Antagningskrav:

Grundläggande behörighet samt lägst godkänt betyg i:

 • Matematik B/2
 • Programmering A/1

Examen, diplom m.m.

Kvalificerad yrkeshögskoleexamen.

Nackademin

Nackademin

Nackademin gör dig redo för jobb. Vi är störst på yrkehögskolesutbildning i Stockholm och erbjuder ett unikt nätverk med över 1000 företag. En fjärdedel av din studietid på Nackademin består av praktik hos ett företag - och 9 av 10 studenter...


Läs mer om Nackademin och visa alla utbildningar.

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Webbutvecklare .NET CMS

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Nackademin

Nackademin

Tomtebodavägen 3a
171 65 Solna, Stockholm

Utbildningens innehåll

I utbildningen ingår:

 • Application Lifecycle Management 20 Yh-poäng 
 • CMS-utveckling 40 Yh-poäng 
 • Databasteknik 20 Yh-poäng 
 • Designpatterns 10 Yh-poäng 
 • Examensarbete 30 Yh-poäng 
 • Frontend 1 30 Yh-poäng 
 • Frontend 2 30 Yh-poäng 
 • Introduktion till CMS 10 Yh-poäng 
 • LIA 100 Yh-poäng 
 • Programmering med ASP.NET MVC 1 30 Yh-poäng 
 • Programmering med ASP:NET MVC 2 40 Yh-poäng
 • Programmering med C# 40 Yh-poäng 
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Webbutvecklare .NET CMS från Nackademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: