Visa yhutbildningar.se som: Mobil

NBI  är en av Sveriges mest etablerade yrkeshögskolor och har anordnat YH/KY – utbildningar sedan starten 1996. NBI erbjuder utbildningar för dig som är intresserad av ekonomi, logistik, inköp, juridik eller information och kommunikation. Vår långa erfarenhet inom vuxenutbildning tillsammans med vårt starka nätverk med näringslivet har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet.

NBI grundades med inriktning på utbildning inköp, logistik och ekonomi. Genom åren har vi funnits på en rad orter men i dag bedriver vi huvuddelen av våra yrkesutbildningar i Göteborg, Malmö, Luleå och Växjö. NBI har tidigare även erbjudit skräddarsydda företagsutbildningar samt uppdrag inom arbetsmarknadsutbildning. Våra kärnområden är inköp, logistik, ekonomi, information och kommunikation och på senare år även inom juridik.

NBI har utbildat mer än 2000 studerande inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom.

NBI vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av tre ledord omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet. Med vår långa erfarenhet av utbildning ska vi vara en ledande och attraktiv partner för människor och företag i hela Sverige.

NBI ingår i utbildningskoncernen 1Joy AB och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget Handelsakademin. I koncernen bedrivs även gymnasium, Gymnasieakademin, samt uppdrag från AF i form av Stöd och Matchning.


För mer information om NBI , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med NBI

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

NBI

Redegatan 1H
426 77 Västra Frölunda

Tel: 0317046700
www.nbi.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

BettyBoop83
(4)
En kanonutbildning, som gett mig massor av nya perspektiv på ledarskap och verksamhetsutveckling.
Linda Palinkas
(4)
Beställ information

För att få mer information från NBI , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.