Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Träningscoach

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner.

Niclas Yngvesson
Mycket inspirerande och bra kurs! väldigt proffsiga och kunniga föreläsare och ledare! då jag har ca 40års erfarenhet av traditionell styrketräning så har tex 3D blocket och konditions biten get mig en betydligt bredare kunskap inom träningen. Väldigt glad att jag valde just denna PT utbildning!
Elise josefsson
Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.
Sergeanten
Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.
Andreas H
En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna PT- utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.
Marcus Berntsson
Detta har varit en mycket lärorik kurs, te.x. annat träningstänkande. Dessutom mycket varmt godtagande och människor. Kursen har levt upp till alla förväntningar och lite till. Jag skulle rekommendera denna kurs till andra utan tvekan.
Teemu
Jätte bra kurs.
Kevin
Grym utbildning med mycket lärorika dagar! Rekommenderas
ROBIN
Otroligt bra kurs, värd vartenda öre! Aldrig känner mig så redo för att ta an världen som jag gör efter denna pt-utbildning. Väldigt bra föreläsare samt pedagogiska lärare som vill leverera det bästa! Topp betyg med marginal!
Jesper
Suverän kurs med brett innehåll, mycket lärorikt samt nytänkande.
Johanna
En mycket bra PT utbildning. Över förväntan. Ett plus att det ingår 3D träning. Vill ni bli en bra PT med mycket olika inslag och kunskaper rekommenderas denna!
Mattias
Den perfekta vägen in i yrket som personlig tränare. Intressanta föreläsningar med kunniga lärare blandat med mycket praktiska övningar vilket gav bra självförtroende i den nya rollen som PT.
Katja
En så härligt rolig o lärorik utbildning. Över all förväntan. Otroligt duktiga lärare. Önskar vidareutbildningar hos pro Athlete. Är så super nöjd.
Mikael Ramberg
Att gå utbildningen på just Pro Athlete var inte självklart, men när jag såg upplägget med självstudier på distans och lärarledda dagar som så långt som möjligt låg på eller i anslutning till helger kände jag att det passade mig. Och det är inget jag ångrat! Jag har gått många kurser/utbildningar men på Pro Athlete kände jag kompetensen direkt. ...
Visa mer
JF
Bra och gedigen utbildning med engagerade lärare och gästföreläsare. Mycket roliga och bra kursdagar, samt diskussioner kring träning och allt som innefattar en PT.
Alex
En otroligt lärorik utbildning, önskar att den höll på längre. Professionella och mkt kunniga lärare. Har fått en helt annan inblick i vad fysträning handlar om alltifrån coachingsamtal, screeningsanalyser, skivstångsteknik och programskrivning för att nämna några saker. Väntar på ytterligare fortbildning hos PRO Athlete. Tack!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in