Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Sammanfattning
Yh-utbildning
Distans, Stockholm
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2020-12-14 - Distans

Digital marknadsförare

Digital marknadsförareLäs till Digital marknadsförare på två år!

Som Digital marknadsförare tar du med dig kunskaper i marknadsföring och kommunikation in i den digitala medieåldern. Det handlar bland annat om att använda nya verktyg och kanaler som växer fram och att kunna anpassa sig till en ständigt föränderligt digital värld. Allt från att bygga strategisk stöd till att producera rätt marknadsföring kräver en djup och bred förståelse för det digitala. Denna utbildning möjliggör en spännande karriär inom digital marknadsföring!

Ett steg i karriären

Utbildningen till Digital marknadsförare går på heltid och är en tvåårig Yh-utbildning vars syfte är att möta arbetsmarknadens efterfrågan. Målet med utbildningen är att du ska få en så god grund i yrket att du självständigt kan arbeta som Digital marknadsförare, Sökoptimeringskonsult, Kommunikationsansvarig över sociala medier, Webbanalytiker, Konverteringsspecialist, Marknadsförare, Marknadsanalytiker och som Kundansvarig med affiliatenätverk.

Utbildningen innehåller förutom en gedigen teoretisk grund med föreläsningar och grupparbeten, även en stor del praktik (Lärande i Arbete, LIA) där du som student får möjligheten att testa på yrket och skapa kontakter till branschen.

Utbildningen är på två år och omfattar 80 veckor heltidsstudier, motsvarande 400 Yh-poäng (100 Yh-poäng per termin). En veckas heltidsstudier motsvarar 5 Yh-poäng.

För mer information om Digital marknadsförare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningens innehåll

  • Analys och konvertering
  • Arbetsplatsförlagd utbildning, LIA 1 och LIA 2
  • Digital marknadsföring
  • Examensarbete
  • Företagsekonomi för digitala marknadsförare
  • Kommunikationsredskap
  • Marknadsföring, fokus webb
  • Projektledning
  • Webbutbildning

För frågor gällande utbildningens innehåll, vänligen kontakta Stockholms Internationella Handelsskola här.

Ledningsgrupp

För utbildningen finns en ledningsgrupp som ansvarar för att utbildningen lever upp till angivna mål och att undervisningen bedrivs med god kvalitet. Ledningsgruppen består av en studeranderepresentant, en representant från SIH samt representanter från arbetslivet. I denna ledningsgrupp sitter arbetslivsrepresentanter från Adviral, Schibsted, Chimney Group, Story Media, Mathem, Hiroy och Social Media Lab.

Så ansöker du

För att vara behörig att ansöka till denna utbildning måste du ha grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier. Det krävs även att du uppfyller de särskilda förkunskapskraven nedan.

  • Minst betyget E/godkänd i Matematik B/2, Svenska B/2 och Engelska B/6. Du uppfyller också förkunskapskraven om du har motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet eller andra studier.

Är du osäker på om du har de rätta behörigheterna eller har frågor om ansökningsprocessen, ta kontakt med SIH här. Ansöker gör du via SIH:s hemsida.

Urval

Efter sista ansökningsdatum behandlar ansökningskommittén din ansökan. Behöriga sökande rangordnas efter snittpoäng (betyg) och de 80 personer med högst poäng går vidare i processen. Om du går vidare blir du kallad till ett särskilt prov i form av en intervju.

Antagningsbesked skickas ut i slutet av juni. Då framkommer vilka, ca 38 personer, som erbjudits en plats på utbildningen, vilka som får en reservplats samt vilka som inte blir antagna.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning har du en yrkeshögskoleexamen till Digital marknadsförare.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. Läromedel står du för själv.

Stockholms Internationella Handelsskola

Stockholms Internationella Handelsskola

SIH finns i Stockholm, Malmö, Norrköping samt på distans. Vi erbjuder behovsanpassande utbildningar av stort strategiskt värde som för deltagaren innebär ett steg i karriären! Vi är en mindre och personlig skola där studenterna har nära kontakt med lärare och...


Läs mer om Stockholms Internationella Handelsskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Digital marknadsförare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Stockholms Internationella Handelsskola

Katarinavägen 19
11645 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Rebecca w
(4)
Lagom lång utbildning och relevant för branschen. Väldigt bred vilket gör att man kan rikta sig in sig på det man sedan vill göra, men också öppna upp nya vägar. Är nöjd efter 2 år och har fått in en fot till för nya möjligheter.
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Digital marknadsförare från Stockholms Internationella Handelsskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: