Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av IT-säkerhetsspecialist

Snittbetyg: 3,3

Baseras på 7 recensioner.

Moe
(5)
Ja, vad ska man säga, utbildningen här har varit roligt och spännande. Lärarna kommer direkt från arbetslivet så man vet att man kommer få en utbildning som är 100% till de ämnet och jobbet. Jag måste också ge beröm till vår rektor och såklart våra Administratörer samt coch som har hjälpt mig väldigt mycket ♥️.
Tidigare elev
(1)
Skulle inte rekommendera den här utbildningen annat än om man inte kommer inte på något annat och behöver något att fördriva tiden med under en termin. Har tagit bort den här utbildningen från mitt cv.
Oscar
(1)
Jag är klar med denna utbildning och kan helt ärligt säga att den är riktigt dålig. Jobbar nu ute på större bolag inom IT-säkerhet och det är pinsamt hur lite jag kan.
Stockholms Internationella Handelsskola Kommentar:
Hej Oscar,
Det är väldigt tråkigt att du upplever att du inte är nöjd med utbildningen. Vi välkomnar alltid feedback på hur vi kan bli bättre, du är varmt välkommen att kontakta oss på info@sih.se eller 08 32 22 12.
MCP
(5)
Otroligt givande och bra utbildning. Tagit examen nu och har ett jobb som jag är otroligt nöjd med inom IT-säkerhets sektorn.
Jakob
(5)
Toppen personal och lärare !
Ansvarsfull
(5)
Väldigt bra utbildning enligt min åsikt. Kommer man till skolan och studerar så får man en bra överblick över både hur nätverk fungerar från grunden till toppen men också hur man säkrar nätverk på alla möjliga sätt som går. Tyvärr är det vissa människor som tror man kan skippa skolan och klara utbildningen, och försöka förstöra utbildningens ryk...
Visa mer
Besviken
(1)
Som tidigare student på denna utbildning vill jag varna alla som söker hit. Denna skola har absolut noll koll på precis allt. De lurar sina elever att dom har bra lärare och teknikstöd. Sanningen är att ägarna till denna skola enbart är ute efter pengar och struntar totalt i att leverera en bra utbildning.
Stockholms Internationella Handelsskola Kommentar:
Hej, det är väldigt tråkigt att du fått den uppfattningen. Vi genomför kontinuerligt utvärderingar för att säkerställa kvalitén på utbildare och kursinnehåll. De första studenterna från denna utbildning (som startade hösten 2018 och tar sin examen sommaren 2019) är nu ute på sin LIA (lärande i arbete) och flera har anställning inom IT-säker...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in