Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Startsida / Culinary Arts Academy, Switzerland Informationsmöte Din internationella karriär börjar här! Gillar du att leda, inspirera och motivera människor? Är du intresserad av en internationell karriär där hela världen är din arbetsplats? Har du höga ambitioner och strävar efter en chefsposition i din framtida karriär? Då är detta något för dig! SEG-Swiss Education Group består av fem av världens främsta skolor inom hotell-management, kock och konditor-utbildningar samt Business Management, Events och Turism. Vill du veta mer? Kom till vårt seminarium i Göteborg, Stockholm och Malmö! Se datum nedan: Varmt välkommen följande datum: Datum:  2016-11-18  	Tid:  17:00	Nordic C Hotell i Stockholm Datum:  2016-11-24  	Tid:  17:00	Scandic St. Jörgen i Malmö Videoreportage  Admin Culinary Arts Academy

Letar du efter en spännande kock- eller konditorutbildning? Culinary Arts Academy, Switzerland har några av världens främsta kock-och konditorutbildningar. Deras utbildningar är för studenten som vill bli stjärnkock internationellt eller jobba som konditor på några av världens främsta restauranger.

Culinary Arts Academy Switzerland - Prestigefulla kock- och konditorutbildningar

Vill du få en studietid fylld med upplevelser i världsklass? Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta utbildare inom hotellstudier och kulinarisk konst. I meckat för hospitality, Schweiz, erbjuder vi internationella hotellutbildningar ,kock-och konditorutbildningar med den traditionella Schweiziska fingertoppskänslan.

Ingen bättre plats för studier inom matlagning 

Låt Culinary Arts Academy Switzerland ge dig verktygen att utveckla din egen identitet och vara med bland de bästa i branschen. Beläget i centrala Luzern och Le Bouveret i Schweiz, med omedelbar närhet till kulinariskt framstående länder som Frankrike och Italien finns ingen bättre plats för studier inom matlagning! 

Moderna kock-och konditorutbildningar med små klasser och fantastiskt ledarskap

Genom att praktisera i skolans fine-dining restaurang med moderna träningskök och köksfaciliteter får studenten kompetens inom matlagning såväl som kunskaper inom ledarskap. Lärarna på kockutbildningarna såväl som konditorutbildningen är världsberömda och internationellt erfarna kockar. De är dessutom hängivna lärare och ger eleven den personliga uppmärksamheten som behövs för att utvecklas till en kreativ och individuell kock/konditor. Allt för att du ska kunna ta en ledande befattning inom kök eller restaurang i ditt kommande arbetsliv. 

Betald praktik under din kock-eller konditorutbildning

I utbildningarna vid Culinary Arts Academy ingår även betald praktik. Skolan sitter på ett brett kontaktnät där studenterna ges möjlighet att praktisera på michelinrestauranger samt 4- och 5-stjärniga hotell världen över.

Culinary arts konditor

Uppdatering är viktigt

Därför sätter skolan stor vikt i att arrangera utflykter till restauranger, vingårdar, matproducenter, mässor och gastronomiska events. Allt för att erbjuda studenterna möjligheten att inspireras och skapa nya matkulturer!

Efter avslutat program har studenten: 

•   1 års arbetslivserfarenhet

•   2 rekommendationsbrev

•   1 Kandidatexamen från USA och 1 Kandidatexamen från Schweiz eller en           yrkesutbildning.

Karriär

Efter din tid på skolan kommer du att ha extremt goda möjligheter till en framgångsrik karriär. Du kommer dessutom ingå i det globala nätverk som utgörs av över 20 000 Swiss Education Group-studenter världen över.

CSN

Samtliga utbildningar på Culinary Arts Academy är CSN-berättigade, vilket gör finansieringen av dina studier väldigt fördelaktig!

Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.


För mer information om Culinary Arts Academy, Switzerland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utbildningar - Culinary Arts Academy, Switzerland

Yh-utbildning
Yh-utbildningar utomlands
Kök / Restaurang
Kock Ort
Internationell Kockutbildning i Schweiz Le Bouveret
Vegetarisk kockutbildning i Schweiz Le Bouveret
Konditor
Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz Luzern

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Culinary Arts Academy, Switzerland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Culinary Arts Academy, Switzerland

Culinary Arts Academy, Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

Mobil +46 760 29 64 64
swisseducation.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Hannes Sinkkonen
(5)
Jag valde denna skola efter att jag varit å besökt, under besöket fick vi laga mat med riktigt duktiga kockar och äta god mat i skolans fine dining restaurang. När jag började kändes allt nytt som en riktigt rolig utmaning, de bästa jag vet med att vara här är att man lär sig så otroligt mycket om andra kulturer och deras sätt att laga mat på, m...
Visa mer
Mengxi Li
(5)
Beställ information

För att få mer information från Culinary Arts Academy, Switzerland, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.