Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Fullstack Developer .NET

Teknikhögskolan
Sammanfattning
Utbildningstyp: YH-utbildning
Utbildningsort: Göteborg
Utbildningstakt: Heltid
Studiestöd: Ja

Fullstack Developer .NET

Få bred kompetens - gör dig redo att gå in i en flexibel utvecklarroll

En utbildning som ger dig kunskaper om programutveckling, applikationer och databasutveckling. Lär dig skapa windows- och webbapplikationer som Fullstack Developer .NET. En utbildning som ger dig bred kompetens och förbereder dig för en flexibel roll på en marknad som är under ständig utveckling.

Världen digitaliseras – var med och bygg upp den!

Är du intresserad av de tekniska aspekterna i skapandet av en applikation? Vill du lära dig hur man bygger effektiva, säkra och kvalitativa system och kunna analysera och optimera databaser? Då ska du söka till utbildningen Fullstack Developer.NET. Efter utbildningen har du kompetens att som utvecklare inte bara behärska ett datorspråk utan djupare förståelse för alla de andra komponenterna som ingår i framtagning av en modern app.

Som Fullstack Developer.NET är det du som har förståelsen för hur applikationer används och vilka tekniska preferenser plattformen som applikationen ska köras på, ska ha. Du arbetar med användarvänligheten i fokus och har en kunskap om hur man bygger effektiva och skalbara system.

Efter avslutad utbildning

Framtiden som Fullstack Developer.NET är minst sagt ljus med en stor och ökande efterfrågan på arbetsmarknaden. En självklar utbildning för dig som vill göra karriär inom den blomstrande IT-branschen.

Utbildningen Fullstack Developer.NET har tagits fram tillsammans med aktörer från arbetslivet för att på bästa sätt identifiera de kompetensbehov som finns på arbetsmarknaden. Detta innebär att du som studerande får en komplett grund att stå på i din yrkesroll, med kunskaper om de områden som idag är de mest eftertraktade på området.

För mer information om Fullstack Developer .NET, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Behörighet

Du vet väl att du alltid kan söka en utbildning även om du inte har fulla behörigheter?

Vi gör en bedömning av varje ansökan. Kanske har du erfarenheter som kan ersätta en eller flera kurser eller en utländsk examen som visar dina kunskaper. Tveka inte på att söka om du saknar behörighet!

Det går även att läsa preparandkurser hos oss. Då läser du en gymnasiekurs under en kortare period för att bli behörig till en viss utbildning. Läs mer om det här – preparandkurser.

Formella behörighetskrav

Behörighet till utbildning inom yrkeshögskolan enligt 3kap 1§ i förordningen om yrkeshögskolan.

Särskilda behörighetskrav är godkänt betyg i Matematik 2, Engelska 5 och Programmering 1 från nationellt gymnasieprogram eller motsvarande. (se Teknikhögskolans preparandkurser)

Ansökan

På Teknikhögskolans hemsida hittar du all information och ansökan till utbildningen.

Kursinnehåll

 • Databashantering
 • Databasutveckling inom MS SQL
 • Dataåtkomster i .NET
 • Examensarbete
 • Lärande i arbete 1
 • Lärande i arbete 2
 • Programmeringsteknik C#
 • Utveckling i Windows Molntjänster
 • Utveckling med ramverket .NET
 • Webbutveckling
 • Webbutveckling i ramverket för .NET

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: Fullstack Developer .NET.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan - här får 9 av 10 av studenterna jobb direkt efter examen!

Hos Teknikhögskolan läser du utbildningar inom IT, teknik och konstruktion. Skolan har gedigen erfarenhet av att bedriva yrkeshögskoleutbildningar med mycket goda resultat. Om du vill ha en utbildning som gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden, så är det här du ska studera!

Teknikhögskolan öppnade i Göteborg 2003 och finns idag på tio orter runt om i landet. Affärsidén är att erbjuda de utbildningar som näringslivet efterfrågar. Teknikhögskolans varierade utbud beror därför till stor del på vilken kompetens som marknaden efterfrågar på respektive ort.

Branschnära undervisning

Teknikhögskolans vision är att vara bäst på utbildning i samarbete med arbetslivet. För att lyckas med detta, samverkar skolan ständigt med företag och organisationer för att få bästa möjliga kontakt på arbetsmarknaden. Teknikhögskolan samarbetar idag med över 300 utbildare runt om i Sverige med spetskompetens inom sitt område och sin bransch. Skolan ställer höga krav på utbildarna och har som målsättning att enbart jobba med utbildare som har förmåga att både inspirera och ge dagsaktuell kunskap.

Praktiska case och praktik, LIA, under dina studier

Undervisningen består till stor del av praktiska case. Detta för att kunskapen ska kunna användas direkt i den framtida yrkesrollen, oavsett om du läser en längre yrkeshögskoleutbildning, en diplomutbildning eller en kortare företagsutbildning. I nästan alla YH-utbildningar ingår LIA - Lärande i arbete. LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att göra dig så förberedd som möjligt för arbetslivet genom att du har arbetsförlagt lärande ute på ett företag där du får praktisera dina kunskaper i yrkesrollen ute på fält.

Som student på Teknikhögskolan får du en utbildning som gör dig startklar för arbetslivet och attraktiv på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Teknikhögskolan!

Visa alla utbildningar med Teknikhögskolan

Beskrivning och boende

Kontaktuppgifter till Teknikhögskolan

Teknikhögskolan


Anders Personsgatan 14
416 64 Göteborg

Tel: 0774-100 500

teknikhogskolan.se

Kontakta Teknikhögskolan

Teknikhögskolan Facebook