Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Spelgrafiker

The Game Assembly
Sammanfattning
Yh-utbildning
Malmö, Stockholm
550 YH-poäng
Heltid
Studiemedelsberättigad

Spelgrafiker

Spelgrafiker

Bli Spelgrafiker!

Vill du arbeta med spel, 3D-modellering och grafik? Sök till Spelgrafikerprogrammet på The Game Assembly! En YH-utbildning som leder till jobb inom spelindustrin.

Utbildningen fokuserar på 3D-modellering men du läser även kortare kurser i andra former av spelgrafik för att bredda dig för ett jobb på en spelstudio. Under utbildningens projekt har du goda möjligheter att pröva på allt från konceptkonst till animering och 3D-modellering.

Halva tiden jobbar du med traditionella kurser och andra halvan samarbetar du i spelprojekt med studenter från spelprogrammering och level design. Du får då viktiga erfarenheter från hela spelprocessen och lär dig arbetsmetodiken som branschen själv använder sig av. Teambuildingmoment kommer kontinuerligt att tas upp i de befintliga grupparbetena för att hjälpa dig att ge och ta feedback, bli medveten om grupparbetsprocesser och få en tydligare förståelse för individens och gruppens ansvar.

För mer information om Spelgrafiker, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att söka utbildningen Spelgrafiker krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier samt att du har minst betyg E (G) i Engelska 6 (Engelska B).

Förutom de förkunskapskrav som nämns ovan behöver du som söker till även skicka in en portfolio omfattande fem av dina senaste och bästa verk. Läs mer om behörighet och urval på TGA's hemsida. 

Examen & Intyg

550 Yrkeshögskolepoäng.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN.

The Game Assembly

The Game Assembly

Välkommen till The Game Assembly

The Game Assembly är en yrkeshögskola som finns i Malmö och Stockholm och utbildar spelprogrammerare, spelgrafiker, spelanimatör, technical artist och leveldesigners. En tredjedel av utbildningen på The Game Assembly är Lärande i Arbete (praktik) som är förlagd under de 30...


Läs mer om The Game Assembly och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Spelgrafiker

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Game Assembly

Jungmansgatan 3
211 19 Malmö

Tel: 072-384 64 94


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Spelgrafiker från The Game Assembly, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: