Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina studieplaner? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!⭐ 

Interkulturella relationer och affärsengelska

Travel Education Centre
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
12 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad
Startdatum: oktober 2020 - Distans

Interkulturella relationer och affärsengelska

Öka din internationella kompetens

En kort YH-kurs som ger kunskap, insyn och förståelse för interkulturella likheter och skillnader. Du lär dig att praktiskt tillämpa den positiva dynamik som uppstår vid interkulturella möten och kontakter. Du lär dig olika typer av engelska och hur du anpassar den till de olika kulturerna.

Turism och besöksnäring globaliseras och yrkesverksamma i branschen har många internationella kontakter. Det är därför viktigt att vara insatt i dynamiken vid interkulturella möten, kunna förstå och tolka olika kulturella uttryck och värderingar i syfte att skapa ett professionellt samarbete. Affärsengelska ingår som en naturlig del av detta och i den här kursen lär du dig engelska som används i olika delar av världen

Kunskaper

Efter avslutad kurs har du kunskaper om och insyn och förståelse för interkulturella likheter och skillnader samt exempel på hur man kan arbeta gränsöverskridande och skapa dynamiska möten över kulturgränser.

Färdigheter

Efter avslutad kurs har du färdigheter i att praktiskt kunna tillämpa den positiva dynamik som uppstår vid interkulturella möten och kontakter. Skapa mervärden, ligga steget före. Att identifiera och analysera utmaningar och skapa bra lösningar. Att använda affärengelska på ett professionellt sätt både skriftligt och muntligt.

Flexibelt upplägg

Utbildningen vänder sig till som har yrkeserfarenhet inom turism- och besöksnäringen och går att kombinera med arbete. Utbildningen har ett flexibelt upplägg som gör att du kan följa undervisningen på distans via streamad livesändning. Samtliga lektioner filmas och finns tillgängliga att ta del av vid senare tillfälle.

Yrkesverksamma föreläsare och lärare

I själva genomförandet medverkar arbetslivet i olika former: Lärare, handledare och undervisningspersonal utgörs i princip uteslutande av handplockade yrkesverksamma. Dessutom är vi en av de få yrkeshögskolorna som är auktoriserade av Almega.

Kostnadsfri och CSN-berättigad

Det kostar inget att gå utbildningen men eventuella utgifter för läroböcker kan förekomma.  Utbildning berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämden (CSN).

Kompetens

  • Efter avslutad kurs har du kompetens att utveckla rekommendationer rörande interkulturella relationer inom en verksamhet.
  • Du kan ta fram turistarrangemang och ta hänsyn till interkulturella skillnader och optimera uppdragsgivarens/kundens upplevelse.
  • Du får större kunskap för att kunna göra bättre affärer.
  • Du får ett utökat ordförråd.
För mer information om Interkulturella relationer och affärsengelska, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Travel Education Centre

Travel Education Centre

Börja din karriärresa inom turism och event här!Välkommen att studera på Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar. Välkommen! Distanslösningar Med anledning av coronaviruset är vi förberedda...


Läs mer om Travel Education Centre och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Interkulturella relationer och affärsengelska

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Travel Education Centre

Tulegatan 41
113 53 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Interkulturella relationer och affärsengelska från Travel Education Centre, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: