Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Vuxenutbildningen Piteå kommun

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Kombinationen föreläsningar och hemstudier passar mig bra. Att vi är på plats på skolan tre sammanhängande dagar är perfekt och att sedan kunna fördjupa sig hemma i lugn och ro. Gruppaktiviteter under självstudietid är bra men svårt att lyckas med.
Kursdeltagare
(4)
Jag tycker att de mesta är logiskt tänkande, enligt mig själv. Men jag har lite svårt att förstå vissa formuleringar och känner att jag ibland inte förstår. Jag skulle uppskatta mer diskussioner i klassen och med lärare samt föreläsare.
Kursdeltagare
(5)
Jag tycker tempot varit bra. Vi studerar ändå på en YH utbildning. Förväntningarna från min sida är att tempot ska vara högt, att uppgifterna ska vara krävande för ens egna utveckling.
Kursdeltagare
(4)
Lite tunga dokument som vi fick läsa men tror inte det skulle kunna gå att ändra på, det är ju det här vi ska lära oss/kunna. Hade varit bra kanske om man kunnat sätta in en föreläsare från AF tex? Samtidigt som man då har dokumentet framför sig så får man höra ur deras synpunkt hur det fungerar och vad allt betyder.
Kursdeltagare
(5)
Uppskattar den positiva vinklingen som hela tiden finns med. Det är inspirerande och inbjuder till att fundera på sitt eget synsätt.
Kursdeltagare
(4)
Det har varit bra blandning av grupparbeten och tentamen och föreläsningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in