Korta YH-utbildningar

Embedded Systems Security

YH Akademin, Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Få attraktiv kunskap inom säkerhet för inbyggda system

Utvecklingen av intelligenta, uppkopplade produkter som styrs av inbyggda system och behandlar data tar alltmer plats i vår vardag. I takt med detta efterfrågas mer och mer kompetens inom utveckling av säkra och motståndskraftiga system som skyddar produkten och dess data från okontrollerad exponering.

Kursen är framtagen i samarbete med branschen och ger en mycket efterfrågad kompetens. Kursen ger insikter och kompetenser inom utveckling av säkra smarta produkter och inom cybersäkerhet för inbyggda system. Efter kursen kommer du självständigt kunna analysera och behandla ett aktuellt problemområde för en smart produkt samt välja och använda lämpliga metoder och verktyg i relation till produktens säkerhetsaspekter.

Kompetens som efterfrågas av branschen

För branschens del är målet att kursen ska ge ett kunskapslyft som innebär att industrin kan nyttja sin befintliga personal (ordinarie utvecklare/programmerare) även inom det växande området av utveckling av inbyggda system och IoT. Den är också en bra möjlighet för nyutbildade att fördjupa sig i för att få en efterfrågad specialistkompetens. Kursen är också lämplig för dig som arbetar inom en verksamhet och som vill lära dig mer om inbyggda system och på vilket sätt automatisering och digitalisering kan underlätta i ditt arbete. Den passar även dig som arbetar med verksamhetsutveckling och vill få bättre kännedom om automatiseringsprocessens möjligheter eller dig som arbetar med att leda ett team inom automatisering.

För mer information om Embedded Systems Security, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till utbildningen på YH Akademins hemsida!

Varför välja YH Akademin?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Så ansöker du

Särskilda förkunskaper:

Kursen riktar sig till mjukvaruutvecklare eller annan yrkeskategori inom IT som arbetat minst ett år med mjukvaruutveckling/programmering. 

Alternativ till erfarenhet: eftergymnasiala studier som innefattade längre perioder av LIA eller praktik inom mjukvaruutveckling.

Inte behörig?

Ingen fara! På yrkeshögskola finns det olika sätt att nå upp till behörighetskraven och gå utbildningen.

Reell kompetens

Saknar du fullständig gymnasieexamen eller de särskilda förkunskapskrav som behövs för den utbildning du vill läsa? Genom att ansöka med reell kompetens kan du på olika sätt visa att du har den kompetens som krävs. Det kan handla om kunskaper och erfarenhet som du fått genom yrkeserfarenhet, föreningsliv eller volontärarbete. Läs mer om hur du ansöker med reell kompetens på utbildningens hemsida.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. De studerande står själva för t.ex. kurslitteratur och eventuella resor.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Embedded Systems Security

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
YH Akademin
Holmgatan 22
791 71 Falun

Välkommen till YH Akademin – störst i Sverige på yrkeshögskoleutbildningar på distans! 

Vill du ta nästa steg i karriären eller utvecklas inom ditt yrke? Då är du på rätt plats! De senaste 25 åren har tusentals individer tagit sig vidare i karriären hos YH Akademin. Välj mellan ett brett utbud av utbildningar...

Läs mer om YH Akademin och visa alla utbildningar.

Highlights