Embedded Systems Security

YrkesAkademin Yrkeshögskola
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Distans
Distans
16 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad
Startdatum: 2023-09-04 - Distans

Om utbildningen

Detta är en kort YH-kurs på endast 16 veckor

Få spetskunskap inom Embedded Systems Security

Utvecklingen av intelligenta, uppkopplade produkter som styrs av inbyggda system och behandlar data tar alltmer plats i vår vardag. I takt med detta efterfrågas mer och mer kompetens inom utveckling av säkra och motståndskraftiga system som skyddar produkten och dess data från okontrollerad exponering.

Målet med kursen är att ge de dig som studerar specialiserade och fördjupade kunskaper, färdigheter och kompetenser inom cybersäkerhet av inbyggda system och utveckling av säkra smarta produkter. Efter kursen kommer du självständigt kunna analysera och behandla det aktuella problemområdet samt välja och använda lämpliga metoder och verktyg i relation till uppdragets mål. Kursen leder till en mycket efterfrågad specialkompetens inom utveckling av inbyggda system och har ett stort stöd från bransch och ledningsgrupp. 

Efterfrågad kompetens som efterfrågas av branschen

Denna korta utbildning med sitt anpassade innehåll är direkt fokuserad på att ge ett kunskapslyft som innebär att industrin kan nyttja sin personal (ordinarie utvecklare/programmerare) inom det växande området av utveckling av inbyggda system och IoT. 

Kursens upplägg

Kursen genomförs på distans på 75% fart under 16 veckor. Formatet är utformat för att kunna möjliggöra arbete eller andra åtaganden parallellt med undervisningen. I undervisningen blandas lärarledda lektioner med förinspelade lektioner/webinars samt övningar och annat material. En stor del av utbildningen sker på egen hand mellan kurstillfällena. 

För mer information om Embedded Systems Security, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja YrkesAkademin Yrkeshögskola?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Så ansöker du

Särskilda förkunskaper:

Yrkeserfarenhet = 1 år, heltid. 

Typ av erfarenhetsområde: Kursen riktar sig till mjukvaruutvecklare eller annan yrkeskategori inom IT som arbetat minst ett år med mjukvaruutveckling/programmering. 

Alternativ till erfarenhet: eftergymnasiala studier som innefattade längre perioder av LIA eller praktik inom mjukvaruutveckling.

Saknar du behörighet? Bli behörig med reell kompetens!

Läs mer om hur du blir behörig med reell kompetens på ya.se/yrkeshogskola/embedded-systems-security/

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. De studerande står själva för t.ex. kurslitteratur och eventuella resor.

YrkesAkademin Yrkeshögskola

Ta nästa kliv i karriären med en YH-utbildning från YrkesAkademins Yrkeshögskola!

Vill du studera och komma in i arbetslivet snabbt? Då är en YH-utbildning perfekt för dig! Hos oss hittar du ett brett utbud av YH-utbildningar, inom allt från Bygg, Hotell och IT till Vård och Omsorg. Våra utbildningar och kurser...


Läs mer om YrkesAkademin Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Embedded Systems Security

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Yrkeshögskola

Holmgatan 22
791 71 Falun


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Embedded Systems Security från YrkesAkademin Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.