Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Fastighetsingenjör

YrkesAkademin Yrkeshögskola
Sammanfattning
Yh-utbildning
Distans, Göteborg
2 år
Deltid
CSN-berättigad
Kommande starter
Göteborg Sista ansökan
2019-09-09 
Öppen för sen ansökan i mån av plats
Distans
2019-09-09 
Öppen för sen ansökan i mån av plats
marker Har restplatser/lediga studieplatser

Fastighetsingenjör

VAD GÖR EN FASTIGHETSINGENJÖR?

Som fastighetsingenjör har du huvudansvaret för att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system och att hyresgästerna får en bra service. En fastighetsingenjör ansvarar för att bevaka den tekniska utvecklingen, alla innovationer, hur marknaden inom energisektorn utvecklar sig, det är och kommer att vara ett av de viktigaste arbetena i fastighetsbranschen. Att ha ansvaret för att det egna företaget alltid ligger i framkant av utvecklingen. Att sedan kunna göra upphandlingar på ett effektivt och lönsamt sätt gör den tekniske förvaltaren till en nyckelperson i förvaltningsföretaget.

Arbetet innebär oftast att man har ett helhetsansvar för fastigheten. Fastighetsingenjören har huvudansvaret för att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system och att hyresgästerna får en bra service. Det innebär att utveckla drift- och underhållsverksamheten och samtidigt ha ett kostnadsansvar för detta. Fastighetsingenjören har ansvar för de kvalificerade upphandlingar som berör fastighetssystemen. Arbetet innebär ibland en ledarroll med personalansvar.

Jobbmöjligheter

Efterfrågan på fastighetsingenjörer är och kommer att vara stor i framtiden. Nya tekniska lösningar kräver hela tiden aktuell kunskap. Bostadsbygge, klimat- och miljömål och  pensionsavgångar gör att efterfrågan på arbetskraft kommer att vara fortsatt stor. Utbildningen leder till en yrkeshögskoleexamen.

För mer information om Fastighetsingenjör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan görs via YrkesAkademins hemsida!

Examen & Intyg

Utbildningen leder till Yrkeshögskoleexamen Fastighetsingenjör

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. De studerande står själva för t.ex. kurslitteratur och eventuella resor.

YrkesAkademin Yrkeshögskola

YrkesAkademin Yrkeshögskola

YrkesAkademin är idag en av Sveriges största leverantörer av yrkesutbildningar för vuxna. Vi erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner inom olika branscher i hela Sverige. YrkesAkademin har ett stort utbud av distansutbildningar, nätbaserade utbildningar. Dessa utbildningar passar dig som vill...


Läs mer om YrkesAkademin Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fastighetsingenjör

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Yrkeshögskola

Pelle Bergs backe 3
791 50 Falun


Beställ information

För att få mer information om Fastighetsingenjör via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.