Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Marketing Automation Specialist

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 19 recensioner.

Caroline Hamberg
Detta är en utbildning med engagerade föreläsare och utbildningsledare. Många bra, relevanta kurser som gör dig förberedd inför yrkeslivet. Om du är delaktig i kurserna och är med på de värdefulla träffarna kan du garanterat, som jag och många kurskamrater, få ett jobb innan utbildningen är slut!
Lisa Lindsten
Jag slogs av den värme och den gemenskap som skapats trots att detta är en distansutbildning. Jag fick inte bara med mig den kunskap och dom verktyg för att kunna lyckas under min resa i framtiden utan även ett förbättrat självförtroende. Det är jag evigt tacksam för.
B
Marketing automation på YA har varit otroligt lärorikt. Jag som inte tidigare har arbetat inom området fick en bra grund. Det bästa med utbildningen är att jag snabbt fick många jobberbjudanden.
Anna
Vill du läsa en utbildning inom digital marknadsföring & försäljning där du får ta del av de senaste ämnena, har du hittar rätt! Stort plus är att där är två stora LIA-perioder där du kan knyta kunskaperna mot en arbetsplats. Spännande gästföreläsare och bra lärare med spetskompetens inom områdena.
Emma
Aktuell utbildning med bra och kunniga föreläsare. Långa LIA perioder så du kan gotta ner dig i allt som har med marknadsföring att göra! Jag fick jobb under andra året som digital sales developer och har haft väldigt bra nytta av allt som vi hittills har gått igenom!
Robban
Bra upplagt med både praktik och teori. Lärare med erfarenher från näringslivet delar med sig av sina bästa råd till eleverna och förbereder de för framtiden. Det senaste årets snabbt ökande digitaliseringen ökar intresset för automatiserade lösning och därmed för Specialister inom Marketing Automation. Ta på dina Raybans, framtiden är lysande.
Student Marketing Automation
Utbildningen ger en bred grundförståelse när det kommer till digital marknadsföring och Marketing Automation. Jag är nöjd med utbildningen och ser fram emot yrkeslivet efter.
Sofia
Väldigt rolig och lärorik utbildningen när man får gå igenom lite allt möjligt inom Marketing Automation, olika system och tillhörande certifikat. För mig passade utbildningen väldigt bra då jag ville fortsätta att jobba samtidigt som jag hade studier (vilket såklart är individuellt). Vilket funkade perfekt då utbildningen är på distans, den är ...
Visa mer
Anne
Jag är jättenöjd med att jag valde Marketing automation specialist utbildningen. Den har på kort tid gett mig kunskaperna inom digital marknadsföring som har visat sig vara väldigt efterfrågade på marknaden. Marketing automation är något de flesta företag vill implementera men vet inte fortfarande inte riktigt hur och tar inte tiden till det. Un...
Visa mer
Carina
Så roligt att vara tillbaka i skolbänken igen! Det är en gedigen utbildning, med många högaktuella ämnen, kunniga lärare och intressanta föreläsare. Distansutbildning med några fysiska träffar har sina fördelar. Klasskamrater som har olika bakgrund ger en bredd. Två rejäla LIA praktikperioder är ett bra sätt att få prova på hur det funkar i verk...
Visa mer
Helena Arfalk
Jag visste att jag ville fördjupa mig inom digital marknadsföring och lead generering i synnerhet. Utbildningen gav en bra helhetsbild av vilka digitala element man kan använda sig av för att uppnå uppsatta mål. Jag har fått ett självförtroende kring dessa frågor som jag numera kan använda för att fördjupa mina kunskaper inom respektive kommunik...
Visa mer
Kajsa
Jag är sååå nöjd med mitt val att läsa denna utbildningen! Lagom lång (2 år) för mig som inte är något ’läshuvud’. Gratis och CSN-berättigad gör att man samtidigt kan leva sitt liv. Väldigt lärorika kurser med branschens mest kompetenta profiler. Möjlighet att vinkla den efter sitt intresse (design och skapande) med val av LIA-plats eller ...
Visa mer
Elin
När jag ansökte till den här utbildningen så hade jag ingen aning om hur det skulle kännas med heltid distans och att mesta var på engelska/digitalt. Den här utbildningen känns helt rätt för mig idag. För att det är kompetenta lärare, befintliga träffar i Helsingborg som verkligen ger något, det finns chanser till jobb efter utbildningen, bra ku...
Visa mer
Alicia Mejerhag
En givande och rolig utbildning med underbara lärare! Jag rekommenderar starkt utbildningen Marketing Automation Speciallist! Vill du gå en utbildning som ger dig en rolig framtid, sök hit!
PC
Aktuell utbildning med bra och kunniga föreläsare. LIA-perioderna är långa, vilket känns väldigt bra då man delvis får med sig erfarenhet men också tillfälle att utöva det man lärt sig på riktigt.
Anna
En utbildning av inspirerande lärare med hög kompetens. Kunskapen de lär ut kan användas direkt i praktiken, vilket är en stor skillnad mot att studera på universitetet. Att studera på distans är också en frihet, samtidigt som de fysiska träffarna ger mycket och som jag inte skulle vilja vara utan.
Nathalie
Funderar du på att studera digital marknadsföring i framkant så är den här utbildningen perfekt. Den ger relevant kunskap inom spännande ämnen och med LIA-perioden bygger du på din arbetslivserfarenhet. Utbildningen fungerar jättebra på distans genom god kontakt med lärare och utbildningsledare. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning!
CGP
Innan jag fann den här utbildningen så hade jag ett stort intresse för marknadsföring. Jag visste att jag ville utbilda mig inom ämnet men jag hade inte hittat en relevant utbildning som förbereder mig för den nya digitala marknadsföringen. Jag hittade då Marketing Automation, en utbildning som ger mig en bred kunskap och även ger mig chansen at...
Visa mer
MVL
Bra och relevanta kurser som skapats för att appliceras på en marknad som skriker efter just denna kompetens. Kan varmt rekommendera utbildningen då kunskapen är hög hos utbildningsansvariga och kursledare.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in